Hyde Club

Hyde Club

Jos olet opiskelija ja sinulla on bilefiilis päällä etkä tiedä minne mennä, Hyde Club L´Eixamplen alueella Passeig de Gracian lähettyvillä on ratkaisu ongelmaasi.

Captura de pantalla 2015-08-20 a las 23.26.33free_guest_list_clubs_BCN2

Löydä majoituksesi nyt!

Tämä yökerho on saanut vaikutteita New Yorkista. Tila itsessään ei ole kovin iso, mutta sen taiteellisuus, luovuus ja tyyli korvaavat puuttuvat neliömetrit. Istumapaikat ovat yökerhossa rajatut, mutta se tarkoittaa vain sitä, että tanssilattialle on jätetty enemmän tilaa! Yökerhossa on paljon erilaisia tapahtumia viikottain, jotka voi tarkistaa yökerhon nettisivuilta.

Hyde Clubilla on iltapäivisinkin tarjottavaa. Iltapäivisin voit nauttia muun muassa kahvista ja kakuista, WiFi alueesta, cocktaileista ja vaikkapa cavasta. Tässä amerikkalaishenkisessä tilassa voit rentoutua töiden jälkeen ja jatkaa myöhemmin yöllä tanssien dj-musiikin tahtiin. Klubi itsessään avaa ovensa aina viikonloppuisin hauskanpitoa kaipaaville.

FREE GUESTLIST HYDE CLUB

VIP TABLE RESERVATIONS HYDE CLUB

Mene Hyde Clubille ja tee ajastasi Barcelonassa ikimuistoinen!

Tiedot

Osoite: Passatge de Domingo 3, 08007, Barcelona.
Hinta: Free after signing to Barcelona Home guestlist.
Aukioloaika: Tuesday-Wednesday: 7 p.m. – 3 a.m. Thursday: 8:30 p.m. – 3:30 a.m. Friday – Saturday: 11:00 p.m. – 6:00 a.m.

BARCELONA-HOME VIERASLISTA Huomioithan ystävällisesti, että yökerholla on oikeus olla päästämättä teitä sisään, mikäli ette ole noudattaneet pukukoodia tai muita tapahtuman säännöksiä.

✔ Pukukoodi:

♀ Naiset: Tyylikäs (Mekko ja korkokengät)

♂ Miehet: Tyylikäs (Ei lenkkikenkiä ja/tai t-paitaa)

*Olethan ystävällisesti paikalla 30 minuuttia ennen kuin vieraslista sulkeutuu, että pääset varmasti sisälle.

 

FREE GUESTLIST HYDE CLUB

VIP TABLE RESERVATIONS HYDE CLUB

Accommodation in Barcelona

Majoitus Barcelonassa

Näytä kaikki

Jätä palautetta

Your email address will not be published.

Kirjoittanut: xavi

xavi

Hello there! I love to travel, and Barcelona is a great city to live, thats why I decided to write about it and share my experiences!

parhaat-seurat

Majoitus Barcelona


Scroll To Top