Home / Hakemistosta / Parhaat seurat / Otto zutz club Barcelona
otto zutz

Otto zutz club Barcelona

Otto Zutz Club Barcelona avasi ovensa 1985 kesäkuussa. Otto Zutz Clubilla oli uusi mullistava yöelämään liittyvä konsepti, jonka se halusi toteuttaa. Yökerho valloitti entisen tekstiilitehtaan tilat ja toteutti New Yorkin teollista maisemaa avoimilla tiloilla, jotka koristeltiin raaoilla materiaaleilla kuten sementillä ja rautapalkeilla. Sen perusideana oli, että rakennus oli tehdas, musiikki oli työkalu ja asiakas raakamateriaali.

Captura de pantalla 2015-08-20 a las 23.26.33free_guest_list_clubs_BCN2

Otto Zutz Club onnistui tällä uudella konseptillaan ylittämään entiset leikkisät ja taiteelliset tavanomaiset rajat. Kolmannen kerroksen “Los Altos” alue sai nimeä paikkana, jonne julkisuudesta tutut ja niin sanotut kauniit ihmiset pääsivät. Otto Zutz Club on edelleen kansainvälisesti tunnettu nimi.

FREE GUESTLIST OTTO ZUTZ

VIP TABLE RESERVATIONS OTTO ZUTZ

The Main Room on yökerhon huone, jossa kuulet parhaita hip hop ja R&B kappaleita. Otto Zutz yökerhon sanotaan olevan yksi Barcelonan parhaista tämän musiikkityylin klubeista. Monet lahjakkaat kotimaiset, että kansainväliset djt ovat soittaneet tässä huoneessa.

The Hot Room on huone, jossa voit kuulla parhaat 80- ja 90-luvun rockin ja popin kappaleet. Tämä huone sisältää myös cocktailbaarin.

The Stand Up Room on paikka, jossa kuulet  kaikki tämän hetken dance ja pop hitit. Jos et halua illan loppuvan, voit jatkaa tanssimista täällä!

 

Los Altos loungen asiakaskunta on pääasiallisesti hieman iäkkäämpää. Tässä huoneessa voit nauttia tämän päivän kuumimmista hiteistä aina 80- ja 90-luvun tunnetuimpiin popkappaleisiin saakka. Tämä lounge pitää sisällään myös cocktailbaarin, jossa voit nauttia upeista drinkeistä. Otto Zutzissa on myös ravintola, jossa voit nauttia herkullisen aterian ennen tanssimista ja juhlimista. Otto Zutz Club sijaitsee Diagonalin läheisyydessä.

Tarvitessasi paikkaa missä yöpyä, älä epäröi kääntyä Barcelona-Homen puoleen!

Tiedot

Osoite: Lincoln, 15
Hinta: Free after signing to Barcelona Home guestlist.
Aukioloaika: 12 to 5:30

BARCELONA-HOME VIERASLISTA Huomioithan ystävällisesti, että yökerholla on oikeus olla päästämättä teitä sisään, mikäli ette ole noudattaneet pukukoodia tai muita tapahtuman säännöksiä.

✔ Pukukoodi:

♀ Naiset: Tyylikäs (Mekko ja korkokengät)

♂ Miehet: Tyylikäs (Ei lenkkikenkiä ja/tai t-paitaa)

*Olethan ystävällisesti paikalla 30 minuuttia ennen kuin vieraslista sulkeutuu, että pääset varmasti sisälle.

 

 

FREE GUESTLIST OTTO ZUTZ

VIP TABLE RESERVATIONS OTTO ZUTZ

Accommodation in Barcelona

Majoitus Barcelonassa

Näytä kaikki

Jätä palautetta

Your email address will not be published.

Kirjoittanut: xavi

xavi

Hello there! I love to travel, and Barcelona is a great city to live, thats why I decided to write about it and share my experiences!

parhaat-seurat

Majoitus Barcelona


Scroll To Top