Home / Barcelonassa / Majoitukset / Luksustalo perheille tai ryhmille!
Luxury house for families or groups

Luksustalo perheille tai ryhmille!

Isoissa ryhmissä tai perheen kanssa matkustaminen voi joskus tehdä hankalaksi oikean majoituksen löytämisen. Usein paikat, joissa olisi tarpeeksi huoneita eivät täytä muita tarpeita. Tästä syystä 5-huoneinen luksustalomme on ideaali ratkaisu. Keskeisellä sijainnilla, lähellä kaunista Placa Espanyaa, voit nauttia muun muassa Katalonian taidemuseosta tai Juan Miro puistosta. Tämä alue Barcelonasta on täydellinen, sillä se on turvallinen, hiljaisempi kuin aivan ydinkeskusta, säilyttäen kuitenkin keskeisen sijainnin, ilman pahinta turistien paljoutta. Tämä kolmikerroksinen talo sijaitsee hyvien liikenneyhteyksien läheisyydessä ja tekee kaupungissa liikkumisesta helppoa. Tämä osa kaupunkia tarjoaa myös paljon erikoislaatuisia pieniä putiikkeja ja ravintoloita. Katso Barcelona-Homen tarjoukset isommille ryhmille.

Luksustalo viidellä makuuhuoneella vuokralle Barcelonassa

Alkaen 198€ / YÖ

5 bedroom luxury house for rent

Talo tarjoaa suuren, hyvällä maulla kalustetun terassin, joka tekee illallisen nauttimisesta lämpimissä kesäilloissa täydellistä. Terassi on uskomattomat 75 neliömetriä suuri, tarjoten enemmän kuin paljon tilaa nauttia ulkoilmasta ja auringosta. Talo on  kolmikerroksinen, se pitää sisällään upean, täysin varustellun keittiön, olouoneen ja ruokailuhuoneen. Sisätilojen sisustus on moderni ja avantgardemainen. Sisätilat ovat myös hyvin tilavat ja tarjoavat paljon istumatilaa kaikille. Tässä modernissa espanjalaistyylisessä sisustuksessa on ajateltu kaikkea sinun viihtyvyyden takaamiseksi ja mielenrauhan aikaan saamiseksi. Jokainen huone on täynnä valoa ja korkeat katot tarjoavat tilan tunnetta.

Living room

Makuuhuoneet ovat elegantisti koristeltu, haluten luoda sinulle kodikkaan, mutta ylellisen tunteen. Koska talo on sijoitettu hiljaiselle kadulle, voit nauttia öistäsi ilman kaupungin melua. Tämä viiden makuuhuoneen talo tarjoaa nukkumatilaa kahdeksalle henkilölle. Jokainen makuuhuone tarjoaa ihastuttavan sisustuksen, joka takaa parhaimmat unet joka ikinen yö. Osa huoneista tarjoaa jopa oman pienen parvekkeen asuttajilleen.

Bedroom

Tarjolla lyhyeen kuin pitkäaikaisempaan majoitukseen, tämä asunto takaa sinulle ikimuistoisen majoituksen Barcelonassa ja tekee asunnon löytämisestä sinulle ja perheellesi, tai ryhmällesi, helppoa. Saat nauttia asunnon keskeisestä sijainnista ja sen suurista ylellisistä tiloista. Tämä talo saa sinut tuntemaan, että olet saapunut kotiin ja tekee Barcelonan kokemisesta helppoa ja hauskaa. Ainiin, ja joko muistimme mainita pääsystä uima-altaalle?

Pool access

License : HUTB-001183

Suomi

Map

Majoituksesi Barcelonassa

Näytä kaikki

Enregistrer

Jätä palautetta

Your email address will not be published.

Kirjoittanut: xavi

xavi

Hello there! I love to travel, and Barcelona is a great city to live, thats why I decided to write about it and share my experiences!

majoitukset

Majoitus Barcelona


Scroll To Top