Hjem / Distrikter / Sikkerhet i Barcelona – Hvilket nabolag er rett for deg?
Sants-Montjuic

Sikkerhet i Barcelona – Hvilket nabolag er rett for deg?

Når man er på reise, er en av de største bekymringene ofte i forhold til sikkerhet. Å vite om de er visse områder av byen man bør unngå eller om det er greit å gå hjem sent på kveld, kan påvirke ferien din i ganske så stor grad. Når det kommer til å LEIE EN LEILIGHET I BARCELONA er det alltid fint å vite at du har valgt et nabolag hvor du vil føle deg komfortabel og riktig så hjemme. Sikkerhet i Barcelona er fremherskende, og gjør det til en av de mest populære destinasjonene for turister fra hele verden!

Renting a flat in Barcelona

Det store antallet turister, studenter og unge profesjonelle som bor i denne byen tilfører en følelse av trygghet. Politiet er veldig synlig da turistindustrien vokser og påvirker den generelle sikkerheten. Likevel har hver bydel sine helt egne kjennetrekk. Her er en liten oversikt over de mest populære delene av byen og hva man kan forvente fra hvert nabolag for at ditt opphold med oss blir perfekt!

 El Born

El Born

Born er ett av nabolagene som utgjør CIUTAT VELLA eller den eldre delen av byen. Anerkjent+ som ett av de sentrale nabolagene av byen, blir dette området veldig travelt i sommermånedene. Med mange barer, restauranter og butikker er det alltid noe å gjøre. De små gatene er full av sjarm og vil utvilsomt fortrylle deg. Selv om det er veldig trygt, så burde man, som med alle turist destinasjoner, være observant for lommetyver. Selv om det kanskje ikke er den roligste delen av byen om natten, så er alle våre leiligheter til leie i Born plassert i små gater som ikke er overveldende bråkete. Å  er virkelig den ideelle måten å ta inn den sanne kjernen av en by som Barcelona.

apartment

El Gotico

El Gotico

Gotico er også en del av Ciutatvella. Dets små brolagte gater tiltrekker seg mange reisende som er giret på å oppdage attraksjoner som KATEDRALEN og PLACA REIAL. Gotico er en av de mest populære bydelene og den har mange nydelige attraksjoner, gater å rusle i og mange klubber, barer og pittoreske restauranter. Den høye aktiviteten i denne delen av byen gjør det til et veldig trygt sted å oppholde seg. Det eneste er å også være oppmerksom på lommetyver, som i de fleste turistiske byer. Bortsett fra det, vil LEIE AV EN LEILIGHET I GOTICO bety å bo i en festlig og livlig del av byen hvor du enkelt har adgang til UTELIVET og de kulturelle attraksjonen.

VIS LEILIGHETER I GOTICO

apartment

El Raval

El Raval

Raval hadde tidligere et dårlig rykte av det faktum at det var sentrum for mange grupper av immigranter. I løpet av de siste årene har dette området gjennomgått en skikkelig transformasjon. Søte butikker, restauranter og VINTAGE BUTIKKER har endret nabolaget til et hipt område for den yngre befolkningen. Som i hvilken som helst annen by er det lurt å være forsiktig her sent på kveld, men Raval er en livlig bydel med mye å gjøre og se. Du kan finne noen av de beste restaurantene og de mest populære barene i dette området i tillegg til det vakre Ramblas del RAVAL, som gjør det til den ideelle bydelen å LEIE EN LEILIGHET!

VIS LEILIGHETER I EL RAVAL

apartment

Eixample

Eixample

Denne delen av byen er litt mer et boligområde og derfor mer stille enn de eldre bydelene, som kanskje gjør dette til et bedre valg for familier med barn. Det har veldig gode forbindelser med resten av byen og har mange attraksjoner å se som SAGRADA FAMILIA. De flottere områdene som PASSEIG DE GRACIA, gjør det til et veldig trygt nabolag og en veldig besøkt del av byen med mange flotte restauranter og butikker av høy klasse å shoppe i. Det har også et fint utvalg av barer og fancy klubber som man finner i området, for å sikre at oppholdet blir gøy for alle. Foruten et bredt utvalg av LEILIGHETER TIL LEIE I GRACIA, vil du garantert finne noe som passer alle dine behov!

VIS LEILIGHETER I BARCELONA

apartment

Sants-Montjuic 

Sants-Montjuic

Denne vakre delen av byen, selv om det er mer et boligområde, har mange viktige attraksjoner som er et must-see i Barcelona, som MUSEAU NATIONAL D’ART DE CATALUNYA eller den botaniske hagen. I denne delen av byen har vi også flere store villaer for store grupper og familier. Det har veldig gode forbindelser, og er et typisk og trygt område av byen hvor mange av de lokale har bosatt seg. Å LEIE EN LEILIGHET I SANTS – MONTJUÏC betyr å bo i et rolig, men sjarmerende og godt forbundet del av byen. Ideelt for ditt opphold i Barcelona!

VIS LEILIGHETER I SANTS – MONTJUÏC

Overnatting Barcelona

view more apartments

Map

Legg igjen et svar

Din epostaddresse vil ikke bli publisert

Skrevet av: xavi

xavi

Hello there! I love to travel, and Barcelona is a great city to live, thats why I decided to write about it and share my experiences!

neighbourhoods-nb overnatting

Overnatting Barcelona


Gå til toppen