Home / Barcelonassa / Majoitukset / Kauniita Asuntoja Barcelonasta 15% Alennuksella
Apartment

Kauniita Asuntoja Barcelonasta 15% Alennuksella

Mikäli olet vuokraamassa asuntoa kuukausiksi Barcelonasta, tarjoaa  Barcelona-Home sinulle loistavia uutisia! Jos vuokraa asunnon yhdeksi tai useammaksi kuukaudeksi, saa 15 % alennuksen asunnossa majoittumisajalta.

Löydä majoituksesi nyt!

Oletpa opiskelija, joka tulee opiskelemaan johonkin Barcelonan kouluista tai yliopistoista, tai juuri Barcelonasta työpaikan saanut ja asuntoa tarvitseva, olet oikeutettu tähän ainutlaatuiseen 15 % alennukseen vuokratessa asuntoa Barcelona-Home:n kautta. Barcelona-Home tarjoaa monia erilaisia mahdollisuuksia majoittumiseen ja helpon tavan aloittaa uusi vaihe elämästä Barcelonassa. Sivuilta löydät runsaasti erilaisia asuntoja Barcelonasta. Vaihtoehtoina juuri sinun tarpeisiin ovat esimerkiksi oma asunto, ylellinen loft tai jaettu opiskelija-asuntola. Suurin osa asunnoista sijaitsee kävelymatkan päässä Barcelonan keskusta-alueelta tai lyhyen matkan päässä läheisimmältä metro– tai bussipysäkiltä, joilta pääsee helposti katsomaan kaupungin nähtävyyksiä tai omalle yliopistolle. Asunnot tarjoavat runsaasti asumiseen tarvittavia mukavuuksia, kuten Internet-yhteyden, pyykinpesukoneen ja täysin varustellun keittiön.

Majoitus Barcelonan historiallisessa keskustassa

Alkaen 1400€ / KUUKAUSI

1

 

Barcelona-Home on yksi johtavista turisteille asuntoja tarjoavista organisaatioista, jonka asiantuntevalla ja kansainvälisellä tiimillä on yli 15 vuoden kokemus asuntojen vuokraamisesta. Barcelona-Home työskentelee ahkerasti varmistaakseen sopivan asunnon löytymisen jokaisen asiakkaan ainutlaatuisiin tarpeisiin.

Suomi

mapppp

view more apartments suomi

Majoittuminen Barcelonassa

Näytä kaikki

Jätä palautetta

Your email address will not be published.

Kirjoittanut: xavi

xavi

Hello there! I love to travel, and Barcelona is a great city to live, thats why I decided to write about it and share my experiences!

majoitukset

Majoitus Barcelona


Scroll To Top