Home / Om Barcelona / Var ska du bo? / Fantastiska lägenheter nu med 15% rabatt
Apartment

Fantastiska lägenheter nu med 15% rabatt

Barcelona-Home är glada att kunna presentera ett fantastiskt erbjudande för dig som är intresserad utav att hyra lägenheter en längre tid ! Boka en lägenhet under en månad eller längre och få 15 % rabatt. Är du student som kommer för att studera i en av Barcelonas skolor eller universitet? Eller ska du bara stanna i Barcelona en längre tid ? Då erbjuder vi dig en unik möjlighet att hyra en av våra fantastiska lägenheter i Barcelona för rimliga priser!

Hitta ditt boende nu !

Lägenheter, lyxiga studio lägenheter och studentlägenheter, hos oss hittar du allt!  Vi erbjuder unika upplevelser och är här för  hjälpa dig att hitta just din upplevelse. De flesta lägenheterna ligger i Barcelonas centrum, inom gångavstånd eller en kort tunnelbaneresa från stadens bästa sevärdheter och universitet.

Boende i Barcelonas historiska centrum

Från      1050€ / MÅNADSPRIS

1

Barcelona-Home är en av de ledande organisationerna som anordnar boende för turister och internationella personer. Vårat professionella och internationella team har mer än 15 års erfarenhet av kund service och fastigheter och arbetar ständigt för att uppnå den bästa matchningen mellan kund och lägenhet.

Svedish

 mapppp

view more apartments swedish

 

Boende i Barcelona

Visa Alla Boende

Lämna ett Svar

Your email address will not be published.

Skriven av: xavi

xavi

Hello there! I love to travel, and Barcelona is a great city to live, thats why I decided to write about it and share my experiences!

boende-sv

Boende Barcelona


Scroll To Top