Home / Verblijf / Prachtige appartementen met 15% korting!
Apartment

Prachtige appartementen met 15% korting!

Barcelona-Home is blij haar geweldige aanbod in appartementen voor maandelijkse huur aan te kondigen! Boek een appartement voor een maand of langer en ontvang een korting van 15% voor je verblijf in Barcelona!

Vind nu uw accommodatie!

Ben je een student die in een van Barcelona’s scholen of universiteiten komt studeren? Of heb je net een werkcontract getekend en ben je op zoek naar een appartement in de hoofdstad van Catalonië? Dan bieden wij jou nu de unieke kans een van onze prachtige appartementen te huren in Barcelona met 15% kortingAppartementen, luxe lofts, of gedeelde studentenflats zijn allemaal unieke aanbiedingen waar Barcelona-Home je bij kan helpen. De meeste appartementen zijn gelegen in het centrum van Barcelona, op loopafstand of korte metroreis weg van de stad haar beste bezienswaardigheden en universiteiten. Er zijn vele voorzieningen die aangeboden worden in de accommodaties. Deze omvatten onder andere, maar zijn niet beperkt tot;  toegang tot Wi-Fi, wasmachines, en keuken.

Accommodatie in het historische centrum van Barcelona

Vanaf 1400€ / MAAND

1

Barcelona-Home is een van de toonaangevende organisaties op het gebied van accommodatie voor bezoekende toeristen. Het professionele en internationale team heeft meer dan 15 jaar ervaring in de appartementenverhuur, en werkt hard om de meest passende match tussen klant en appartement te vinden.

Nederlands

mapppp

Accommodatie in Barcelona

view more apartments dutch

Geef een Reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd

Geschreven door: xavi

xavi

Hello there! I love to travel, and Barcelona is a great city to live, thats why I decided to write about it and share my experiences!

waar-te-verblijven

Accommodatie Barcelona


Scroll naar boven