Home / Om Barcelona / Hvor man kan bo / Rabat på smukke lejligheder
Apartment

Rabat på smukke lejligheder

Barcelona-Home er glade for at meddele den fantastiske månedlige rabat på smukke lejligheder! Lej en lejlighed for en måned og få en rabat på 15% for dit ophold i Barcelona. Er du suderende, og er kommet til Barcelona for at studere på universitetet?  Eller du er måske kommet for at arbejde, og mangler en lejlighed i cataloniens hovedstad? Hertil tilbyder vi unikke muligheder for at leje fantastiske lejligheder med rabat.

Find overnatning nu!

Lejligheder, luksus loft, eller delevenlige lejligheder for studerende, er noget Barcelona-home kan hjælpe dig med. De fleste af lejlighederne ligger i Barcelona’s centrum, med gåasfstand til metroer, serværdigheder og universitetet.  Der er utallige boliger til rådighed; de indeholder adgang til wifi, vaskemaskiner og køkkener.

Overnatning i det historiske centrum af Barcelona

Fra 1400€ / MÅNED

1

Barcelona-home er en af de førende virksomeder, indenfor udlejning af lejligheder til turister. Det professionelle og internationale team har mere end 15 års erfaring inden for udlejning af lejligheder, og gør hvad de kan for at ramme kundens forventninger bedst muligt.

Dansk

 

mapppp

view more apartments danski

Overnatning i Barcelona

Se alle lejligheder

Efterlad et svar

Your email address will not be published.

Skrevet af: xavi

xavi

Hello there! I love to travel, and Barcelona is a great city to live, thats why I decided to write about it and share my experiences!

where-to-stay-da

Overnatning Barcelona


Scroll To Top