Home / Touch Hair Salon Barcelona
Touch Hair BCN - Hairdresser in Barcelona

Touch Hair Salon Barcelona

Touch Hair Salon Barcelona

Touch Hair Salon

Touch Hair Salon on kansainvälinen kampaamo Barcelonassa, joka sijaitsee kuuluisalla Passeig de Gracian ostoskadulla, C / Còrsega, 364. Kampaamon omistajalla ja johtajalla Gijs Hoogendamilla on  20 vuoden rautainen kokemus alalla.

Etkö puhu espanjaa? Ei hätää!

Hollannista kotoisin oleva Hoogendam puhuu sujuvasti englantia, hollantia ja espanjaa, joten kielimuuri ei tule olemaan ongelma. Touch Hair Salon -kampaamo tarjoaa upean hinta-laatusuhteen: hiustenleikkuu ja föönaus vain 40 €! Kampaamossa vierailu on esteettinen kokemus: tyylikkään huoneiston sisustuksessa on käytetty mustaa ja valkoista,  barokki peilejä sekä Espanjasta ja Hollannista tuotuja huonekaluja. Suosittu kampaamo on perustettu vuonna 2004.

Onko sinulla skandinaavinen tai pohjoiseurooppalainen hiuslaatu?

Hoogendamilla on vuosien kokemus hienojakoisen ja herkän skandinaavisen hiuslaadun käsittelystä. Koska kyseinen hiuslaatu tarvitsee erityisen hellävaraisia tuotteita, Touch Hair Salon käyttää ainoastaan laadukasta REF (Reference of Sweden) merkkiä. Silkkiproteiinia sekä aasialaista Taman öljyä sisältävät tuotteet antavat hiuksille vahvuutta ja kiiltoa sekä estää niiden katkeilua. Hoogendamilla on vuosien kokemus vaaleiden hiusten eri sävyjen värjäämisestä ja sen vuoksi erittäin suositeltavia asiakkaita ovat ehdottomasti ruotsalaiset, norjalaiset, tanskalaiset ja suomalaiset.

Osoite: C / Còrsega, 364, 08037 Barcelona

Puhelin: 00 34 934 574 211

Matkapuhelin: 00 34 695 609 493

Kotisivu: www.touchhairbcn.com


View Larger Map

Majoitus Barcelonassa

Näytä kaikki

Jätä palautetta

Your email address will not be published.

Kirjoittanut: Barcelona-Home

Barcelona-Home

On our platform clients can find any kind of accommodation starting from shared apartments or student rooms, vacation rentals, monthly or yearly rentals, villas as well as properties for sale.

Majoitus Barcelona


Scroll To Top