Home / Om Barcelona / Byen / Passeig de Gràcia
Passeige De Gracia

Passeig de Gràcia

Passeig de Gràcia er en betagende boulevard beliggende i Exiample området. Det er en del af 1 km. shoppinggade, som strækker sig fra Plaza Catalunya til Avinguda Diagonal og til kanten af Gràcia. Den brede boulevard og bygningerne omkring Passeig de Gràcia tager dig tilbage til en majestætisk tid, og giver dig en følelse af overflod.

Find overnatning nu!

Denne boulevard har mere end 150 beskyttede bygninger, inklusiv noget af byens bedste arkitektur. Dette har været med til at medføre at netop Passeig de Gràcia er kendt som “the golden square mile.”

Gaden er forrygenede, og det smukke ved den er de mange træer, Art Nouveau, gadelamperne, samt de mosaiske bænke og de farvede sekskantede brosten.

I det 19’ende århundrede var denne elegante majestætiske boulevard et udstillings vindue for Barcelona’s bourgeoisiet, da den også forbinder Plaza catalunya med Gràcia området. Tilstedeværelsen fra de mange moderne bygninger, gør Passeig de Gràcia et autentisk udendørs museum. Stedet er også hjem til to af Gaudí mest vigtgige værker: La Pedrera og Casa Batlo

Hvis man vil shoppe, har denne enorme, elegante gade alle tænkelige modebutikker! Alt fra: Zara, Loewe, Chanel, Mont Blanc, Adolfo Dominguez, Yves Saint Laurent, Escade og Hermés. Man kan også finde spanske butikker som: Massimo Dutti. Så hvis du er kommet for at shoppe til du falder om, er Passeig de Gràcia det rigtige sted.

Bygningerne ved Passeig de Gràcia er smukt deisgnet og udformet. De indeholder mesterværker som Casa Mila og Casa Batlo, og de famøse Gaudí huse.

Barclona’s nye arterie, er lige i centrum af det nybygget Eixample området, som velhavende  bourgeoisi familier boede i. Indførelsen af bygninger blev bygget på begge sider af gaden, for at fortrylle de besøgende på gaderne. Juvelerne blev skabt af arkitekter af samme kaliber som Gaudí (La Pedere og Casa Batllo) og mange flere. På fortovet kan man se organiske fliser som er designet af Gaudí, og langs siderne er gadelamperne designet af Pere Falqués, samt de hvide mosaik bænke. De arkitektoniske juveler står side om side, ved nogle af Barcelona’s prestigefyldte butikker. Det er et spektakulært område at bo i, med gode lejligheder, hvor der er højt til loftet.

 

Hvordan kommer man derhen: Passeig de Gràcia ligger ved Passeig de Gràcia Metro station (gul, lilla og grøn linje).


Se større kort

Boliger i Barcelona

Vis alle

Efterlad et svar

Your email address will not be published.

Skrevet af: xavi

xavi

Hello there! I love to travel, and Barcelona is a great city to live, thats why I decided to write about it and share my experiences!

the-city-da about-barcelona-da

Overnatning Barcelona


Scroll To Top