Home / Kultur / La Merce Festival
lamerce

La Merce Festival

La Merce er festival er den største festival i Barcelona. Denne fest varer i fem dage, den starter d. 20 september og slutter d. 24, som også er en helligdag. Festivallen er blevet afholdt siden 1687. Byen beboer har besluttet at fejre legenden Marc de la Merce, og afholder derfor festivallen 

Her kan man læse om 5 ting man skal opleve under La Merce Festival.

Find overnatning nu!

 

 

For at finde ud af hvad La Merce virkelig handler om, skal man opleve det selv. Festivallen er fyldt med forskellige events, og det er næsten umuligt at opleve dem alle på fem dage,, så nedenstående belyser vi event man skal se!

 

Toc d’Inici at La Mercè

Åbningsceremonien ved La Merce. Festlighederne starter med en åbningstale, som er efterfulgt af et show med kæmpe monstre, som danser på en scene ved Placa de Sant Jaume. Atmosfæren og musikken til festivallen er med til at gøre de deltagende klar til de følgende dage. Ceremonien er et meget populært event, og da pladsen ved Sant Jaume er begrænset, skal man komme i god tid hvis man ønsker en god plads, så man kan se scenen.

 

 


Se større kort

 

Correfoc at La Mercè

“Ild løb” paraden finder sted på Via Laietana mellem Placa d’Antoni Maura og Placa Antonio López. Ildspydende drager og djævle med spiral fyrværkeri lyser alle gaderne op. Hvis du deltager i denne brandfarlige parade, er det best at lade sit flotteste tøj være derhjemme og passe på din hud og øjne.

 


Se større kort

 

Xambanga at La Mercè.

Denne parade starter ved Maritime Museum og bevæger sig langsomt i mod Placa de Sant Jaume. Kæmperne og uhyrerne vil overtage gaderne med dans og musik. Alle kan klæde sig i det mest skøre tøj og være en del af denne festlige mandag.

 


Se større kort

 

Castellers at La Mercè

Dette event har hold fra regioner i Barcelona og andre byer, som kæmper imod hinanden om at bygge et mennesketårn. Intet mindre end 8-10 personer står ovenpå hinandens skuldre i mens børn klatrer op til toppen. Dette show kan ses ved Placa de Sant Jaume i Ciutat Vella (det samme sted som Toc d’Inici) Området vil endnu engang være proppet  med mennesker.

 


Se større kort

 

Piromusical at La Mercè.

Dette utrolige show afholdes foran National Museum of Art. The Magic Fountain if Montjuïc vil sprøjte med vand og lys i forskellige farver, alt imens der affyres fyrværkeri – et helt fantastisk show! Det endeløse menneskeflok bader i lyset af fyrværkeri og bobler. Under showet er der musik som eksempelvis; Beatles in 2010(se nedenstående link.) Showet varer ca. en halv time og er det endelige show under La Merce. Fyrvækeriet kan ses i hele byen – men for at få den bedst mulige oplevelse, anbefaler vi man kommer tidligt.

 


Se større kort

 

I forbindelse med disse events er BAM – Barcelona Accio Musical en musikfestival som finder sted under La Merce på forskellige lokationer. Indie musik koncerter kan opleves ved eksempelvis Placa dels Angels, Placa Reial og Parc del Forum

 

Overnatning i Barcelona

Se alle

Efterlad et svar

Your email address will not be published.

Skrevet af: xavi

xavi

Hello there! I love to travel, and Barcelona is a great city to live, thats why I decided to write about it and share my experiences!

culture-da culture-barcelona-da music-events-da

Overnatning Barcelona


Scroll To Top