Home / Om Barcelona / Arbejde i Barcelona / Talent Search People
Talent Search People

Talent Search People

Talent Search People er et international rekrutteringsbureau. På nuværende tidspunkt tilbyder de jobs i Barcelona (2) og Madrid, hvor de har en rekrutteringsprocess i hele Europa.  Grundet den stor interesse overvejer de at åbne to kontorer uden for Spanien. De er eksperter i at udvælge profiler og kadidater inden for fire områder: IT & E-commerse, Sales, Finance og Native Speakers (multilingual profiles)

Find overnatning nu!

De laver rekrutteringer for alle slags firmaer; fra start-ups hele vejen til multinationale. De opererer i hele Europa, selvom de også har gennemført rekrutteringer i andre kontinenter. Ydermere tilbyder de også andre services som implants, outplacement og interim Management.

Teamet består af mere end 50 konsultenter fra forskellige felter og nationaliteter, hvor der tales 22 sprog flydenede. I forhold til online jobportaler som; Monster, er Talent Search people på top3 over virksomheder der søger og finder fleste jobs. Dette firma stræber hver dag efter at tilbyde en bedre service til deres klienter og kandidater.

Hvis du leder efter en ny professionel udfordring, eller mangler nye talenter til din virksomheder, så tøv ikke med at kontakte dem.

Divisioner

Salg

Salg er den ældste division i firmaet. Eksempler på mulige stillinger inkludere; sales managers, nationale ledere, slagsrepræsentanter og promoters.

Finansiering 

TSP arbejder med nogle af de vigtigste virksomheder inden for bank og finans sektoren. Deres klienter inkluderer både små og mellem store virksomheder, så vel om store multinationale samarbejdspartnere. Stillingerne de tilbyder finansielle og regnskabs positioner.

IT & E-Commerce

This division has experienced the most growth within the company. The clients range from local companies to multinationals and the most requested profiles for jobs are web developers, IT project managers, support engineers and technical experts in online marketing.

Denne division har oplevet den største udvikligen i firmaet. Klienterne har både lokaler virksomheder og multinationale, og de mest efterspurgte profiler er for hjemmeside udviklere, IT projekt managers , support ingeniører og tekniske eksperter indenfor online marketing.

Native Speakers

Denne afdeling specialisere sig for kandidater, som er internationale og flersproget til multinationale firmaer i Spanien. De forskellige jobs indebære; kundeservice, professionelle finanser, salgsstillinger og positioner hvor det vigtigste er at kunne tale flere sprog.

Overnatning Barcelona

Se alle

Efterlad et svar

Your email address will not be published.

Skrevet af: xavi

xavi

Hello there! I love to travel, and Barcelona is a great city to live, thats why I decided to write about it and share my experiences!

working-in-barcelona-da about-barcelona-da

Overnatning Barcelona


Scroll To Top