Home / Om Barcelona / Nabolag / L’Eixample Esquerra Barcelona
Esquerra de L’Eixample in l'Eixample, Barcelona

L’Eixample Esquerra Barcelona

L’Eixample Esquerra Barcelona strækker sig gennem hele byens centrum og er et meget populært område, for lokale og besøgende. L’Eixample som betyder “forlængelsen” på catalansk, er den øverste del af byens centrum og helt modsat af den nederste del; Ciutat Vella. L’Eixample Esquerra Barcelona har er perfekt række af lange boulevarder og boligblokke på præcis samme størrelse. Mange af bygningerne i dette område, er i den kendte catalanske modernistiske stil og har en høj grad af nogle af de mest modernistiske bygninger i verden. Det er betragtet som at være en af de mest sikre områder i Barcelona. L’eixample har et stort udvalg af restauranter, caféer, barer og natklubber.

Avinguda de Roma har to højdepunkter på den venstre side af Eixample. På sydsiden finder man den ældste del af distriktet, som blev bygget i det 19’ende århundrende. Omkring samme tid som den neo romerske bygning Barcelonas’s universitet blev bygget.  Tæt på finder man også El Ninot, som har navnet fra en gammel kro, som havde en dukke (el ninot). Når man går i gennem kvarteret vil man blive overrasket over hvor travlt og stor aktivitet der er på shoppegaderne og dem omkring det travle Mercat de Sant Antoni. 

Find overnatning nu!

 

En af de mange grunde til det er populært at bo i dette område, er at der normalt er meget stille om aftenen, men meget liv i dagtimerne. Her bor der mange lokale, som har udvidet området med supermarkeder, biografer, kiosker og kemiker. Området er godt forbundet med offentlig transport, med mange busser som kører til La Ramblas og stranden. Man vil også finde mange metro linjer her.

Transport

Metro: L4, L2, L5

Tog: Passeig de Gracia har ruter til både Girona og Figueres.

FGC: Provença

L’Eixample Esquerra er et godt sted at bo imens man er i Barcelona, da der er mange seværdigheder og let tilgængelighed til centrum. Hvis du ønsker at se hyggelige lejligheder i dette område, så besøg Barcelona-home.

 

 

 

Overnatning i Barcelona

Se alle

Efterlad et svar

Your email address will not be published.

Skrevet af: xavi

xavi

Hello there! I love to travel, and Barcelona is a great city to live, thats why I decided to write about it and share my experiences!

neighbourhoods-da about-barcelona-da

Overnatning Barcelona


Scroll To Top