Hjem / Om Barcelona / Passeig de Gràcia Barcelona
Passeige De Gracia

Passeig de Gràcia Barcelona

PASSEIG DE GRÀCIA er en fantastisk alle´ i Barcelonas nabolag Eixample, og er en del av en 1 km lang shoppinggate som strekker seg fra PLACA CATALUNYA til Avinguda Diagonal, og der hvor GRÀCIA slutter. De brede avenyene og bygningen som omringer Passeig de Gràcia vil ta deg tilbake til en majestetisk tid og tilfører følelsen av rikdom.

Finn din overnatting nå!

Avenyen har over 150 beskyttede bygninger, inkludert noe av byens flotteste arkitektur. Dette har igjen ført til at området nære Passeig de Gràcia er kjent som den ”gylne firkantede mile”.

Avenyen er oppsiktsvekkende og dens skjønnhet er forsterket med linjene av tre og gatelykter i Art Nouvea-stil, sammen med dekorerte benker i mosaikk og gågater lagt med praktfulle sekskantede gatesteiner.

During the 19th Century, this elegant, majestic boulevard was a showcase for Barcelona’s bourgeoisie and it also links the Plaça Catalunya with the district of Gràcia. The presence of the city’s finest modernist buildings makes Passeig de Gràcia an authentic open-air museum. It is also home to two of Gaudí’s most important creations here – La Pedrera and Casa Batllo.

I løpet av 1800-tallet var denne elegante og majestetiske avenyen en utstillingsplass for Barcelonas borgerskap og den har også forbindelser til Placa Catalunya og NABOLAGET GRÀCIA. Tilstedeværelsen av byens fineste modernistiske bygninger gjør Passeig de Gràcia til et autentisk utendørs museum. Det er også hjem til to av Gaudi’s viktigeste verker her – La Pedrera og CASA BATLLO.

Når det gjelder SHOPPING, så har avenyen’s umåtelige stil og eleganse ført til at de store motehusene har sine butikker her. Fra Zara, Loewe, Chanel, Mont Blanc, Adolfo Dominguez, Yves Saint Laurent, Escada og Hermés har alle adresser her. Det inkluderer også spanske butikker som Massimo Dutti. Så hvis du har kommet for en god runde med shopping, så er Passeig de Gràcia stedet å være!

Bygningene rundt Passeig de Grácia er flotte både i design og utførelse, og her finner man også mesterverker som Casa Mila og Casa Batllo og de berømte bygningene av Gaudi.

Barcelonas nye hovedpulsåre, like i sentrum av det nylig byggede nabolaget EIXAMPLE, hvor de velstående familiene av borgerskapet valgte å bosette seg. De konstruerte imponerende bygninger på begge sider av gaten som vil trollbinde de som går forbi. Disse juvelene ble skapt av arkitekter av samme kaliber som Gaudí (La Pedrera og Casa Batllo) og mange flere. På fortauet kan vi se det originale gatesteinene designet av Gaudi, og langs avenyen er det gatelamper av Pere Falqués, sammen med benker i hvit mosaikk. De arkitektoniske juvelene står side om side med noen av Barcelona’s mest prestisjetunge butikker. Dette området er spektakulært å bo i, med flotte LEILIGHETER TIL LEIE med høye tak!

Hvordan komme seg dit: Passeig de Grácia har forbindelser med Passeig de Grácia metrostasjon (gule, lilla og grønne linjer).Overnatting i Barcelona

Vis alle

Legg igjen et svar

Din epostaddresse vil ikke bli publisert

Skrevet av: xavi

xavi

Hello there! I love to travel, and Barcelona is a great city to live, thats why I decided to write about it and share my experiences!

about-barcelona-nb the-city-nb

Overnatting Barcelona


Gå til toppen