Home / Om Barcelona / Nabolag / La Barceloneta
La Barceloneta in Ciutat Vella, Barcelona

La Barceloneta

La Barceloneta er et område ved kysten i Barcelona. Det er et trekantet odde, som er omgivet af middelhavet, Port Vell og El Born området, så vel som smukke sandstrande. Strandende er meget livlige i de varme somre, og klubberne er travle indtil tidligt om morgenen. Barceloneta var engang hjem for fiskere, da der var mange mennesker i den branche samt metal industrien.

Find overnatning nu!

Med sine små retlinede gader er La Barceloneta bygget op om et militær gitterstruktur, så der var lejligheder til de tidligere indbyggere af La Ribera. Dette boligområde blev etableret for at genhuse de mennesker, der blev fordrevet , da kong Filip V beordrede La Ribera skulle ombygges til et stort fort hvor Parc de la Ciutadella nu er. Dette skete i kølvandet på faldet af Barcelona i 1714 af Philips styrker i krigen af spansk succession. For nyligt i 1992 ændrede Barceloneta’s front sig ved at fjerne de gamle strand restauranter og offentlige bade. Området blev renoveret for at inkludere havet i byen mere end den var i forvejen. Husene er i Barceloneta er bygget i lave etager for ikke at ødelægge udsigten over byen.

Stranden er helt klart den største hovedattraktion i Barceloneta, og er absolut fyldt med lokaler og turister hele sommeren. Der skal lyde et tak til dem der patruljerer op og ned af stranden og sælger sandwich, donuts, vand, drinks samt massage til dem der gerne vil ligge og slappe af på stranden hele dagen.

Der er mange Chiringuitos og strandbarer ved stranden, dette er gode steder til at slappe af med en drink eller snack. Barceloneta er også kendt for deres mad som er alt godt fra havet. Disse restauranter kan findes omkring havnen. Barceloneta er mest kendt for sine strande, restauranter og barer ved stranden og havnen. Selvom det ikke er i centrum af byen, anses det stadig som at være en del af Ciutat Vella. 

Der er utallige serværdigheder omkring Barceloneta, specielt for familier. En af de store attraktioner er the aquarim, som er det største i Europa. Ud over dette er der også IMAX, som både er en magisk og mindeværdig oplevelse for børn, specielt hvis man godt vil lave noget indendørs. En anden attraktion er Montjuic liften, som er en uforglemmelig oplevelse, hvor man får fantastiske udsigter over hele byen. Hvis du ønsker at købe en tur til alle hovedattraktionerne i Barcelona, inklusiv liften til Montjuic, så klik her. Hvis du gerne vil vide mere om Barcelona’s kultur, så besøg Catalunya History Museum, hvor man kan lære mere om byen. Lige over for museet er metro stoppet Barceloneta, som er et stop væk fra Barcelona’s centrum. Man kan også gå til Las Ramblas på 15 min.

Must Sees i La Barceloneta

  • Barceloneta Strand –  Dette er det første sted på alles lister over ting man skal opleve i Barceloneta.
  • W Hotel:  Det nyeste 5 stjerner hotel i Barcelona, som ligner det kendte Burj Al Arab i Dubai. Der er et smukt strandområde, hvor man kan nyde drinks til 15€ i smukke omgivelser. .
  • Barceloneta Marked – Dette er en af de vigtigste restauranter i byen. Det er for nyligt blevet renoveret, og er et fantastisk sted at besøge i weekenden.
  • The Aquarium
  • Mare Magnum -Hvis du gerne vil shoppe, er dette center fantastisk. Det ligger lige ved siden af havnen, på en ø hvor der er en bro over til.
  • Champanneria Bar – Dette sted kan varmt anbefales. God tapas, billig cava og her er altid mange mennesker.
  • Træning -Hvis du godt kan lide rulleskøjter, er Barceloneta det rigtige sted at gøre det. Når man ruller ved havnen, har man en fantastisk udsigt, så det er bestemt det hele værd.
  • Arkitekturen – Man vil finde en masse seje ting her, som Frank Gehry’s kende gyldne fisk og the Head by Roy Lichtenstein.

Ombygningen af nabolaget har et moderne strejf. Langs havnen og det nærliggende område, er der mange nutidige bygninger og skulpturer. Hvis man alligevel går gennem gaderne, får man stadig en fornemmelse af den gamle by. Dette er et fantastisk sted at have en picnic i Parc Ciutadella, som kun er en kort gåtur derfra. Barceloneta er meget tæt på byens centrum, og man kan komme dertil ved at gå eller tage metroen. (Barceloneta L4) Hvis du planlægger en tur til stranden imens du er i Barcelona, er Barceloneta området et oplagt sted .

 


Se større kort

 

I forbindelse med overnatning i Barcelona, er der mange fantastiske lejligheder til leje til dig og din familie på jeres ferie. Der er både store lejligheder og værelser til leje. Der er endeløse fordele ved at bo tæt på stranden, det er en ideel feriedestination, da der både er let tilgængelighed til stranden og til byens centrum La Rambla. Man kan se og booke lejligheder, eller enkelte værelser til de bedste priser.

 

 

 

Overnatning i Barcelona

Se alle

Efterlad et svar

Your email address will not be published.

Skrevet af: xavi

xavi

Hello there! I love to travel, and Barcelona is a great city to live, thats why I decided to write about it and share my experiences!

neighbourhoods-da about-barcelona-da beaches-da

Overnatning Barcelona


Scroll To Top