Home / Fritid / Stranden / Bogatell

Bogatell

Mellem strandene NOVA ICÀRIA og MAR BELLA ligger stranden Bogatell, der er kendt som en af de mest sikre og familievenlige STRANDE I BARCELONA. Faktisk er gennemsnitsalderen for strandgæsterne mellem 37 og 38 år – den højeste for alle af Barcelonas strande. Som mange af de omkringliggende strande blev Bogatell anlagt, da Barcelonas strandpromenade blev istandsat i starten af 1990’erne, inden Barcelona skulle være vært for OL i 1992. Stranden blev anlagt på en måde, så den skulle være nem at komme til for de lokale i bydelen Poblenou. Stranden besøges da også mest af lokale, eftersom kun 30 % af gæsterne bor uden for Barcelona.

Med udsigt til Barcelonas berømte tårne og det såkaldte ”W hotel” er Bogatell strand et skønt sted, hvor du kan slappe af i solen med en god bog. For at sikre, at komforten er i top, kan der lejes både liggestole og parasoller på stranden. I nærheden finder du også et legeområde, hvor børnene kan blive underholdt. Stranden tilbyder desuden rene toilet- og bruserfaciliteter samt opmærksomme livreddere og bøjer, der afgrænser badeområdet.

Hvis du er på udkig efter overnatning nær Bogatell strand anbefaler vi vores LEJLIGHEDER I POBLENOU.

Find overnatning nu!

En af vores favoritter når det kommer til CHIRINGUITOS I BARCELONA (strandbarer) er Xiringuito Vai Moana, som ligger på Bogatell strand. Bogatell er populær blandt børnefamilier, og derfor har Vai Moana en menu specielt for børn med retter som makaroni og miniburgere. På menuen finder du lette og sunde retter – prøv fx en ”vermouth platte”, som består af hjertemusling, musling, chips og oliven. Vai Moana serverer også lækre retter som rejecocktail, ostetallerkener samt kød og fisk tilberedt på forskellige måder. Du finder desuden et stort udvalg af cocktails, som blandt andet byder på Caipirinhas, Cosmopolitans, Mai Tais og selvfølgelig den berømte spanske Sangria.

Efter at have indtaget en af de mange lækre retter, kan du tage et spil volleyball eller beachfodbold. Bogatell strand har nemlig et område med sportsfaciliteter, hvor du finder volleyballnet, bordtennisborde og et basketnet. Du kan også svømme en tur ud til bøjen og tilbage.

Sådan kommer du dertil:

  • Tag metroen til Poble Nou or Llacuna (gul linje – L4). Herfra er der omkring ti minutters gang til stranden
  • Bus: 26, 41, 92 eller H16
  • Sporvogn: T4 – Ciutadella-Vila Olímpica

OVERNATNING BARCELONA

view more apartments danski danish

Efterlad et svar

Your email address will not be published.

Skrevet af: xavi

xavi

Hello there! I love to travel, and Barcelona is a great city to live, thats why I decided to write about it and share my experiences!

beaches-da

Overnatning Barcelona


Scroll To Top