Home / Fritid / Stranden / Mar Bella
Mar Bella

Mar Bella

En af de mest populære STRANDE I BARCELONA er den 500 m lange Mar Bella, som ligger mod øst på byens skønne strandpromenade. Stranden, som hører til bydelen Sant Martí, blev oprindeligt anlagt til vandsportsaktiviteterne ved OL i Barcelona i 1992. I stil med den oprindelige ånd er stranden stadig et fantastisk sted at være aktiv. I den øverste ende af stranden findes du net til basket og beachvolley, bordtennisbord samt en halfpipe til skatere. Med disse faciliteter kan du komme i form og samtidig nyde Middelhavets sol.

På strandens sydvestlige spids finder du Base Nàutica Municipal de la Mar Bella. Dette er startstedet for diverse sejlture, kajakudflugter og katamaranruter langs Barcelonas kyst (udflugterne skal reserveres på forhånd). Ved base Nàutica Municipal kan der også reserveres volleyballnet.

I den anden ende af stranden ligger Complex Esportiu Municipial Mar Bella. Dette er et sportskompleks med løbebane, græsområde, badminton- og basketballbane samt omklædningsfaciliteter. Lej en badmintonbane med en gruppe venner i en time eller to, og bliv derefter kølet af i vandet på Mar Bella strand. For dig som gerne vil være aktiv udendørs, er der højst sandsynligt ikke noget bedre sted i Barcelona end her.

Hvis du leder efter overnatning nær Mar Bella strand anbefaler vi vores LEJLIGHEDER I POBLENOU.

Find overnatning nu!

Mar Bella strand er også kendt som Barcelonas uofficielle nudiststrand. For at nøgne strandgæster kan få lidt privatliv, har Mar Bella et område for nudister på den sydlige spids, som er adskilt af fra resten af stranden af klitter. Mar Bella tiltrækker selvfølgelig også mange solbadere, som foretrækker at beholde badetøjet på. Det gælder både lokale og turister, som hvert år besøger stranden fra maj til september.

Den afslappede holdning til nøgenhed og store fokus på fitness har gjort Mar Bella populær blandt BARCELONAS HOMOSAMFUND. Sammen med HOMOSTRANDENE I SITGES, en smuk kystby 30 km syd for Barcelona, er Mar Bella et af de hurtigst voksende områder for homoseksuelle i Catalonien. For medlemmer af LGBT-samfundet anbefaler vi at tage et kig på vores liste over FERIEBOLIGER TIL HOMOSEKSUELLE I BARCELONA. Interesseret i at besøge Sitges? BOOK GENNEM OS!

På Marbella strand finder du både brusere og toiletter, drikkekummer med rent vand, et legeområde til børnene, livreddere, en restaurant samt tre chiringuitos (strandbarer). Der bliver desuden taget hensyn til strandgæster med nedsat mobilitet. Derfor har stranden særlige faciliteter som handicapparkering, skilte med blindskrift, tilpassede toiletter og brusere samt gangbroer ned til vandet. For personer med handicap som søger overnatning i Barcelona anbefaler vi vores HANDICAPVENLIGE LEJLIGHEDER BARCELONA.

Sådan kommer du dertil:

  • Tag metroen til Poble Nou eller Selva de Mar (gul linje – L4). Herfra er der omkring 10 minutters gang til stranden
  • Bus: V27 eller H16
  • Sporvogn: T4 – Selva De Mar
  • Bicing (bycyklerne i Barcelona): Passeig de Gracia 21/Espronceda, Passeig Marítim de la Mar Bella

OVERNATNING I BARCELONA

view more apartments danski danish

Efterlad et svar

Your email address will not be published.

Skrevet af: xavi

xavi

Hello there! I love to travel, and Barcelona is a great city to live, thats why I decided to write about it and share my experiences!

beaches-da

Overnatning Barcelona


Scroll To Top