Home / Om Barcelona / Nabolag / Born Barcelona en kuturel by
El Born / La Ribera in Ciutat Vella, Barcelona

Born Barcelona en kuturel by

Sightseeing

Born Barcelona er centrum for kultur. Man kan se at Calle Montacada var en middelalderlig gade, som nu er et populært sted for tekstsil museet og det meget vigtige Picasso museum, hvor begge stedet har smukke små terrasser. Tekstil museet har en følsom værdi, da dette museum var hjem til ordning af tekstil i det tidlige dage. Der er også en smuk katedral som man kan se, og tage en gåtur – da stedet også holder mange events og ceremonier, som bryllupper.

Find overnatning nu!

El Born er klemt mellem Barceloneta og Via Laietana, som er mellem de to metro stop Barceloneta og Jaume 1, som er på den samme linje. Las Ramblas og byens centrum er kun få minutters gågang væk.

Stranden ligger også kun 10 min. væk, hvilket gør din ferie endnu sjovere, da man både kan have en badeferie og en storbyferie. Hvis du bor tæt på, kan man også besøge den fantastiske park Ciutadella, hvor man kan gå rundt samt opleve the zoo, da dette også ligger i Parc Ciutadella.

Hotspots

Caféerne i Passeig De Born er et syn for turister, det samme er de mange barer, som serverer en god Mojito. Barer som Coppelia, Bar Mercaders, Collage and Bar Del Pl er alle barer som serverer forskellige drinks, gin og tonic samt tapas. Born er også kendt for at have nogle af de bedste pizzaer i Barcelona, til kun omkring 1,50€ så man kan ikke brokke sig over prisen.

Nattelivet er meget travlt og involverer nogle af de bedste klubber som, Station Barcelona, Magic Club, Diobar, the Glass bar, Club Mux og mange flere. Der er også mange stille delikate restauranter, som Casa Delfin, Garvin og mange andre man kan udforske.

Born Barcelona er uden tvivl et af de mest trendy områder, og er kendt for at være meget moderigtigt. Der er butikker som Ena Macana, El Calaix, My Beautiful Parking, hvilket er nogle af de mest trendy vintage butikker. My Beautiful Parking er en unik skræddersyet butik for at cykel reparation.

Som man kan se er Born Barcelona et sted for familier og turister; kultuen er en charmerende del af byen, med en masse smukke barer, pladser, restauranter og seværdigheder.

Hvor skal man bo

I Ciutat Vella området, finder man mange klassiske og gamle bygninger. Indretningen af steder vil overvælde dig, med sin moderate kvaliteter, og oplysende stemning. Dette område er meget tæt på Las Ramblas og Plaza Catalunya, hvor stranden og havnen også er tæt på.
Find overnatning i Born Barcelona, som passer til dine behov og som gør du kan nyde dit ophold.

Historie

El Born er kendt for at være en af de mest betagende områder i Barcelona. Born var et travlt områder i middelalderen, da det ligger tæt på havnen og var en god lokation for handlerne, som begyndte at bygge boder tæt på havnen. Disses ses stadig i dag omkring Calle Montcada. Selvom der senere kom en stor krise i det 16’ende århundrede grundet nedgangen i handlerne ved middelhavet. Der var her Felipe V ødelagde en stor del af nabolaget for at bygge i slot, som i dag er blevet til den smukke Parc Ciutadella.

På trods af de mange bosættelser der var under middelalderen, har nabolaget forvandet sig til et moderigtigt område, som man ser i dag, kan man finde mange antikke bygninger, som huser eksempelvis Picasso museet, Palau de la Musica, Santa Maria kirken, Del Mar og mange flere.

 

View Larger Map

Overnatning i Barcelona

Se alle

Efterlad et svar

Your email address will not be published.

Skrevet af: Barcelona-Home

Barcelona-Home

On our platform clients can find any kind of accommodation starting from shared apartments or student rooms, vacation rentals, monthly or yearly rentals, villas as well as properties for sale.

neighbourhoods-da

Overnatning Barcelona


Scroll To Top