Home / Fritid / Stranden / Nova Icària
Nova Icària

Nova Icària

Nova Icària strand er en af de mest fredelige og afslappende STRANDE I BARCELONA. Stranden er beliggende i midten af byens kystlinje, hvor den grænser til PORT OLIMPÍC mod syd og havnemolen Espigó del Bogatell mod nord. Den 400 m lange sandstrand besøges hyppigt af børnefamilier og vennegrupper både i det sene forår samt i sommerperioden og de første uger i september. Stranden er blandt dem, hvor GÆSTER BLIVER LÆNGST. Dette kan både skyldes strandens stille og fredelige natur samt de mange aktiviteter, services og udstyr, som er tilgængeligt for strandens gæster.

FIND DIN OVERNATNING NU!

Familier som rejser på en KORT TUR TIL BARCELONA for at tilbringe weekenden under sydens sol vil nyde godt af de mange services på Nova Icària strand, som garanterer afslapning. I kan leje liggestole og parasoller, og stranden har desuden et legeområde til børn. Derudover har stranden både toiletfaciliteter, omklædningsrum og livreddere.

De mere aktive besøgende vil nyde godt af strandens sportsudstyr. Heriblandt kan nævnes spilleområde, bordtennisborde tæt på bølgebryderen ved Bogatell samt to volleyballbaner på strandens sydlige spids. Der er også mulighed for at tage et jollekursus eller bruge eftermiddagen på at sejle i kajak eller windsurfe.

Nova Icària er også populær blandt besøgende med nedsat mobilitet på grund af de mange services, som stranden tilbyder. Ud over handicapparkering og et strandområde indrettet specielt for handicappede tilbyder Nova Icària også gangstier af træ gennem sandet, handicapvenligt omklædningsrum samt lift. Nova Icària tilbyder desuden en frivillig service, hvor handicappede gæster hjælpes i og op af vandet. Denne service er tilgængelig hver dag i juli, august og de to første uger af september fra kl. 11-14 samt 16-19. I de to sidste uger af september er servicen tilgængelig i weekender og på helligdage fra kl. 11-14 samt 16-19. Find HANDICAPVENLIGE LEJLGHEDER BARCELONA i nærheden.

Et fantastisk valg til frokost eller måske en sangria ud på eftermiddagen er Kalinda, som er en såkaldt CHIRINGUITO (STRANDBAR). Baren er beliggende på den nordlige spids af stranden. På menuen finder du et lækkert udvalg af internationale favoritter, heriblandt friske salater, tapas, sandwiches, hamburgere og burritos – perfekte retter til at lade op på efter en dag i solen.

Hvis du ønsker at finde overnatning nær Nova Icària strand bør du tjekke vores LEJLIGHEDER I VILA OLÍMPICA.

OVERNATNING BARCELONA

view more apartments danski danish

Efterlad et svar

Your email address will not be published.

Skrevet af: xavi

xavi

Hello there! I love to travel, and Barcelona is a great city to live, thats why I decided to write about it and share my experiences!

beaches-da

Overnatning Barcelona


Scroll To Top