Home / Service i Barcelona / Aktiviteter / Akvarie i Barcelona
The Barcelona Aquarium

Akvarie i Barcelona

Barcelona Aquarium, Akvarie i Barcelona er beliggende i Port Vell en havn i Barcelona, Catalonien, Spanien. Akvariet anses for at være et af de største i Europa med et ekstravagant middelshavstema. Denne marine nydelse og uddannelsescenter samler de besøgende til det dybe hav, der med sine fem millioner liter vand og 35 akvarier huser hjem til mere end 11.000 dyr, så vel som andre skabninger fra 450 forskellige racer.

Find din overnatning nu!

Hovedattraktionen er den store ‘Oceanarium,’ hvor man kan finde dyr som; hajer og fisk. Dette bliver oplevet gennem den 80 meter lange tunnel, hvor man se fisk på alle sider. Omgivelser giver de besøgende en følelse af, at det nærmest er under vandet sammen med dem.

Akvariet er delt op i tre hoved sektioner. Disse sektioner er delt op i følgende: ‘Planeta Aqua,‘ som er kendt for at være den uddannelses præget sektion, som fortæller om vigtigheden af vand på planeten. Her finder man en beholder med pingvinger, og man kan også se piranhaer og andre dødbringede fisk.

Den anden sektion er ‘Akvariet,’ her finder man alle slags dyr, som lever under vand. Nogle af dem som du kan møde er eksempelvis: blæksprutter, pighajer, skorpioner og søheste. Over hver beholder vises der et billede af fisken samt en beskrivelse. Det er også her man finder den store tunnel, hvor man ser alle fiskende svømme omkring en.

 

Sidst har vi ‘Explora‘ som betegnes for at være børnenes område, men indebære også mange lærerige elementer.
Her er det muligt at tage mange billeder med og af børnene, hvor de eksempelvis kan stå ved en kæmpe skildpadde, prøve en våddragt, eller prøve en tur på rutsjebanen. Det er en god og lærerig måde at lære børnene om havet på.

Hvis du har et dykkercertifikat eller er en egnet dykker, er det også muligt at dykke med hajerne. Dette kan man prøve hver onsdag, lørdag og søndag, man skal dog huske at booke tid før man ankommer. For flere informationer, kontakt venligst Akvariet.

Når du køber din billet, kan du for kun 3€ ekstra også købe en guidebog, som kommer i flere forskellige sprog.

Ydermere kan man få en ‘mini-guide bog,’ som også indeholder mange informationer om stedet og dyrene, dette er samtidig også en plakat af Nemo og er gratis. Mini-guide bogen er også lavet i flere forskellige sprog.
Hvis du ikke kan finde kort over akvariet, kan du altid spørge personalet – så hjælper de dig. For at mere information og bestilling af billetter, besøg venligst hjemmesiden.

Efter turen rundt i akvariet er der en café med et lille udvalg af mad. Ud over cafeteriet er der også en souvenirbuik, hvor man kan finde forskellige legetøj og spil.

Hvis du er så heldig at bo i nærheden af dette sted, så husk at besøg det.

Praktiske oplysninger

  • L´Aquarium de Barcelona Moll d’Espanya del Port Vell, s/n – 08039 Barcelona
  • MED BIL: B-10 motorvej (Ronda Litoral), junctions 21, 22 or 23. OFFENTLIG TRANSPORT(Metro): L3 Drassanes Station og L4 Barceloneta Station. MED BUS: Ruter med de tætteste stop: Rute 19 and 40, Ruter med stop ved Passeig de Colom: 14, 56, 57, 59, 64 og 157, Ruter med stop ved B-10 motorvej (Ronda Litoral): 17 og 45, Ruter med stop i Paseo de Joan de Borbó: 39. MED TURISTBUS: Sydlige rute (blå).MED CYKEL Her kan man cykle til indgangen: L’Aquàrium de Barcelona
  • Web
  • 0-2 år- gratis. 3-5 år- €5. 5-10 år- 15€. 11-64 år- 20€. Over 65 – 15€
  • Åbningstider: 9:30 til 21:00, Weekend: 9:30 .til 21:30, Juli og August: 9:30 til 23:00


Se større kort

Overnatning Barcelona

Se alle

Skrevet af: xavi

xavi

Hello there! I love to travel, and Barcelona is a great city to live, thats why I decided to write about it and share my experiences!

activities-sv-da

Overnatning Barcelona


Scroll To Top