Home / Service i Barcelona / Aktiviteter / IMAX Biograf Barcelona
IMAX Port Vell Barcelona

IMAX Biograf Barcelona

IMAX Biograf Barceloa  er den fantastisk store 3D biograf placeret i Port Vell,  tæt på byens centrum. Her har man mulighed for at nyde film på den kæmpe skærm, der gør tilskuerne helt opslugt af spænding.

Find overnatning nu!

Denne biograf er angiveligt den første IMAX integreret biograf i verden, netop derfor  giver IMAX på Port Vell dig fordelen at nyde tre forskellige slags fremskrivninger, afhængigt af dit valg.

Stedet

Du vil blive forbløffet over den elliptiske formede sal, som består af over 416 sæder der støt balancerer på en stejl skråning. Dette er virkelig behageligt og passer til behovene hos hver enkelt, så der er intet der forhindre dig i at få en af de bedste oplevelser i dit liv. Omnimax-teknologien giver en fantastisk wrap-around-fornemmelse.

Skærmen

IMAX rammen er større end 35 mm , som der normalt anvendes for almindelige biografer. Den er tre gange større end  en standard på 70mm . Den størrelse, der anvendes til denne IMAX skærm er 600 m2 med en 21 meter høj flad skærm.

The Sound

Lyden er en stor del af en ordentlig IMAX oplevelse. Denne IMAX i Port Vell bruger den nyeste  digitale kvalitet og teknologi, til at tilbyde den bedste oplevelse for kunderne. Højtalerne er placeret forrest og bagerst i biografen, og kan ramme over 27.000 vats.

IMAX ligger lige ved siden af Barcelona Aquarium, så hvis du er i Barcelona på ferie eller forretningsrejse, så gå ikke glip af IMAX. Her vil du med garanti få en oplevelse ud over det sædvanelige.

Besøg IMAX hjemmeside for at se åbningstider og film. HUSK at filmene er på spansk, og desværre uden engelske undertekster!

Se større kort

Overnatning Barcelona

Se alle

Efterlad et svar

Your email address will not be published.

Skrevet af: xavi

xavi

Hello there! I love to travel, and Barcelona is a great city to live, thats why I decided to write about it and share my experiences!

activities-sv-da

Overnatning Barcelona


Scroll To Top