Home / Kultur / Fiestas de Gracia
Fiestas de Gracia

Fiestas de Gracia

Hvis du er i Barcelona omkring d. 15 – 21 august, vil indbyggerne i Barcelona holde den mest lokkende gadefest, som er kendt som: Fiestas de Gracia. Åbningstalen til festivalen holdes altid en dag før den faktiske festival, og hvert år bliver den holdt af forskellige kunstnere eller mennesker. Festivalen begynder med en parade, hvor alle er med og nyder Festa Major de Gracia. Her er drager, kæmper, kanibaler, kæmpe dukker og mange andre karakterer deltager i denne festival.

Find overnatning nu!

Under denne uge er der mere end 500 forskellige aktiviteter som man observere, nyde og deltage i – såvel som en fest med en atmosfære der fylder gaderne. Denne festlige uge er proppet med parader, udendørs koncerter, dansere, workshops og fyrværkeri. Der er mange der deltager i denne lange festival og nyder stemingen af dette spændende og overældende nabolag. For mere end 116 år siden, fandt festivallen sted lige udenfor Barcelona, men nu har den sin egen identitet som beundres af byen.

Udnyt denne unikke mulighed, for at opleve en festival i ægte spansk kultur. Det bedste ved denne festival, er at den er helt gratis at deltage i. Lygterne tændes omkring kl. 20:30 og det er bedst at besøge festlighederne på dette tidspunkt, da gaderne også er helt fyldte.

Gå ikke glip af denne spændende og energiske festival, så sørg for at book lejlighed i god tid, så du er sikker på at deltage i denne sjove uge i Barcelona .

Forskellige gader deltage hvert år, og nogle af gaderne i Gracia dekoreres af dem, som bor der – og den flotteste gade vinder titlen som den flotteste gade i Gracia.. Nabolaget tager denne konkurrence meget seriøst. Mange af beboerne mødes flere måneder inden, så de kan gøre Barcelona’s gader til et ægte eventyrland. Overraskende nok, er det altid nye og unikke temaer som gaderne bliver dekoreret med, temaet er dog hemmeligt indtil festivallen starter.

En anden populær tradition under festivallen, er fyrværkeri legen. Her danser folk i forklædning rundt fyrværkeriet. Djævelene, dragerne og monstrene danser rundt til trommernes rytmer og spytter ind og af munden til publikum. Hvis du har børn med, er der også mere børnevenligt fyrværkeri. Hvis det ikke lige er dig, er der mange andre aktiviteter til en hver smag, som blandt andet live koncerter og traditionelt catalansk dans.

Hvert år ændres festivallen en smule og i år fik alle en chance for at vælge vinderen. Dette skete ved at stemme på den man syntes var mest populær med sin smartphone – dette er en gratis app.


Overnatning i Barcelona

Se alle

Efterlad et svar

Your email address will not be published.

Skrevet af: xavi

xavi

Hello there! I love to travel, and Barcelona is a great city to live, thats why I decided to write about it and share my experiences!

culture-da music-events-da

Overnatning Barcelona


Scroll To Top