Home / Om Barcelona / Byen / Arkitektur i Barcelona
Gaudi Architecture

Arkitektur i Barcelona

Lige så snart man lander i Barcelona, finder man hurtigt ud af hvorfor byen er kendt for sin arkitektur. Der er en stor variation af både moderne og traditionelle arkitektoniske stile rundt om i hele byen, som alle skaber en smuk balance mellem gammelt og nyt, en karakter som er  endelig for arkitektur i Barcelona. Denne mangfoldige kombination af arkitektur fanges både af turister og lokale. Der er ingen tvivl om at Barcelona har nogle af de mest imponerende arkitektoniske bygninger i verden.

Find overnatning nu!

En af Barcelona’s mest imponerende bygninger er katedralen. Katedralen ligger i det smukke Barrio Gótico (det gotiske kvarter) og dateres tilbage til middelalderen, og er et spektakulært syn inden for gotisk arkitektur.  For mere gammel arkitektur i Barcelona, kan man besøge museet for historisk kunst og gå gennem de romerske ruiner i byen, og se hvordan livet var i de romerske tider.

Det er let at føle sig desorienteret i Eixample, et af Barcelona’s største distrikter, hvor nogle finder designet som værende gitter agtigt og forvirrende. Ildefons Cerda designede distriktet, og sørgede for at alle bygninger var samme højde, at blokkene havde runde former uden hjørner. Dette design resulterede i en område, hvor alle gaderne ligner hinanden.

Den mest kendte og populære arkitekt i Barcelona, er den anerkendte Antoni Gaudi. Gaudi’s værker er ærefrygtindgydende, da han brugte de farver, kanter og neutrale forme omkring ham og førte det ind i hans værker, på en beundringsværdig måde. Mange rejser fra hele verden kun for at opleve Gaudi’s unikke stil, som tydeligt ses gennem hele byen; Sagrada Familia, Casa Milá og Casa Battló, som ligger ved Passeig de Gracia og gennem Park Güell. Uden Gaudi’s arkitektur i Barcelona, ville byen bestemt miste meget af sin charme og interesse.

Overnatning i Barcelona

Se alle

Efterlad et svar

Your email address will not be published.

Skrevet af: xavi

xavi

Hello there! I love to travel, and Barcelona is a great city to live, thats why I decided to write about it and share my experiences!

the-city-da culture-da about-barcelona-da sightseeing-da

Overnatning Barcelona


Scroll To Top