Hjem / Kultur / Fiestas de Gracia
Fiestas de Gracia

Fiestas de Gracia

Dersom du befinner deg i BARCELONA mellom 15. og 21. august, vil du være vitne til en av de mest fristende gatefestivalene i byen, kjent som Fiestas de Gracia. Åpningstalen blir alltid holdt en dag før selve festivalen og hvert år er den holdt av forskjellige etablerte artister eller andre anerkjente medlemmer av lokalsamfunnet. Festivalen starter med en parade, hvor folk flokker seg i gatene for å nyte Festa Major de GRACIA. Drager, troll, kannibaler og mange forskjellige personligheter, karakteristikker og interessante store figurer i menneskestørrelse er også ofte å se.

Ser du etter den perfekte leilighet i nærheten? Sjekk ut våre LEILIGHETER I GRACIA!

Finn din overnatting nå!

I løpet av denne uken er det over 500 aktiviteter å observere, nyte og delta på, i tillegg til den festlige atmosfæren som fyller gatene og distriktene i Gracia. Denne festlige uken er full av parader, utendørskonserter, danseoppvisninger, workshops, teater akter og fyrverkeri. Mange mennesker er med på denne lange festivalen og nyter de spennende og nesten overveldende folkelivet i det ellers så fredelige nabolaget. Originalt, for mer enn 116 år siden, fant denne festivalen sted like utenfor Barcelona, men har siden da fått sin identitet i denne beundrede byen.

Ta fordel av denne unike muligheten under ditt KORTIDS eller LANGTIDS OPPHOLD i Barcelona. Nyt moroa og lær litt om den lokale kulturen, og gjør alt gratis! Lysene blir tent rundt kl. 20.30, som er den beste tiden å besøke gatene. Men vær forberedt! Det kommer til å være folkemengder.

Pass på å bestille en OVERNATTING før arrangementet for å være sikker på at du får det med deg, og kan nyte det til det fulleste.

Festivalen inkluderer en konkurranse i forskjellige gater i nabolaget som er dekorerte av de som bor der. En blir utvalgt til den finest dekorerte gaten i Gracia. Nabolagene tar denne konkurransen veldig seriøst. Distriktet samles i månedsvis for å forvandle gatene i Barcelona til en ekte levende fantasiverden. Hvert år velger de forskjellige gatene et unikt og særegent tema, som forblir en hemmelighet til festen starter!

En annen populær tradisjon under festivalen er correfoc (leker med fyrverkeri), hvor utkledde mennesker danse og springer rundt midt blant fyrverkeriene. Djevler, drager og monstere danser til rytmen fra trommene, og puster ut forbløffende flammer inn i folkemengden. Men du trenger ikke bekymre deg om du har BARN med deg! Det finst også et mindre skremmende fyrverkerishow som er tilrettelagt for barn. Dersom dette ikke høres ut som noe for deg, ikke bekymre deg! Festivalen har noe som passer enhvers preferanser for underholdning. Andre populære arrangementer inkluderer live konserter og tradisjonelle katalanske danser.

Så bli med ut og nyt dette årets Fiestas de Gracia!


OVERNATTING BARCELONA

VIS FLERE

Legg igjen et svar

Din epostaddresse vil ikke bli publisert

Skrevet av: xavi

xavi

Hello there! I love to travel, and Barcelona is a great city to live, thats why I decided to write about it and share my experiences!

culture-of-barcelona-nb music-and-events

Overnatting Barcelona


Gå til toppen