Home / Kultur / En by med to sprog
One City, Two Languages

En by med to sprog

One City, Two Languages

Du planlægger at arbejde eller studere i Barcelona? Så er det godt at vide at det er en by med to sprog – catalansk og catalansk spansk. Der er ca. 7 millioner taler catalansk. Det er ikke helt det samme som catalansk spansk, men tæt på.

 

 

 

 

Find overnatning nu!

One City, Two LanguagesMan vil opleve at ofte når folk taler til en på gaden, at det kan være svært at forstå, selvom man taler spansk. Dette skyldes at størstedelen taler catalansk og at mange af skiltene og reklamerne er på catalansk. De lokale har et rygte for ikke at kunne lide catalansk spansk, det siges at de fleste nægter at tale catalansk spansk med dig, og at de hellere vil tale engelsk i stedet. Men hvis du ønsker at kommunikere på spansk, er det normalt ikke et problem, da næsten alle i Barcelona tosproget, og taler både flydende spansk og catalansk. Så man skal være velkommen til at øve sine spanske færdigheder, imens man bor i Barcelona. 

Hvis man gerne vil forbedre sine sprogfærdigheder med en underviser, er der massere muligheder, da der er mange sprogskoler i Barcelona. Skolerne har forskellige kurser; for begyndere, for øvede og på et avanceret niveau. Et spansk kursus i Barcelona er en oplagt mulighed for at lære sproget, i mens man møder nye mennesker og opdager en ny kultur og livsstil. Mange sprogskoler tilbyder kultur undervisninger, hvor spansk historie og traditioner bliver lært.

Overnatning Barcelona

Se alle

Efterlad et svar

Your email address will not be published.

Skrevet af: xavi

xavi

Hello there! I love to travel, and Barcelona is a great city to live, thats why I decided to write about it and share my experiences!

culture-da

Overnatning Barcelona


Scroll To Top