Home / Kultur / Attraktionerne i Barcelona
Attractions

Attraktionerne i Barcelona

attractions in barcelona

Sagrada Familia

Barcelona er en by, der har attraktioner til en hver en smag. Attraktionerne i Barcelona har den perfekte kombination af: kunst, underholdning og rekreative aktiviteter. Man kan finde mange gallerier , museer, parker, strande, bjerge, akvarier, festivaller og arkitektoniske mesterværker.

Sagrada Familia

Antoni Gaudi’s  innovative værker, er en stor del af Barcelona’s berømmelse. Sagrada Familia er nummer 1. på listen over attraktioner i Barcelona. Bebyggelsen startede i 1882, og er stadig ikke færdig den dag i dag. Det som gør Sagrada Familia så anderledes fra alle andre kirker, er de geometriske detaljer, som eksempelvis figurene på toppen. Gaudi’s unikke stil og brug af organiske forme, gør Sagrada Familia et arkitektonisk vidunder. Gaudi’s andre værker er: Parc Güell, Casa Mila og Casa Batlló. 

Find overnatning nu!

La Rambla

La Rambla er en af de mest populære turist attraktioner i Barcelona. Det er det eneste fodgænger område i midtbyen. Gaden starter ved Plaza Catalunya og slutter ved Christopher Columbus statuen, tæt ved havnen. Hele vejen ned af gaden er der caféer, restauranter, blomsterbutikker, souvenirbutikker og gade underholdning. Gadedanserne er med til at gøre La Rambla kendt, de kan findes hele vejen ned ad gaden alle dage på året. Det er et godt sted at kigge på mennesker, da der altid er nogle der underholder på den ene eller anden måde. På gaden er der en mosaik, som er lavet af Joan Miró. Man kan også besøge Barcelona’s La Boqueria, som er et kæmpe madmarked hvor alt er friskt. Man kan blandt andet købe: frisk frugt, æg, kød, ost og alt godt fra havet. Ved lige La Rambla finder man Plaza Reial, en hyggelig “gård,” som er perfekt til et måltid eller en drink.

Camp Nou

Selvom man muligvis ikke er fodbold fan, skal man bare opleve FC Barcelonas hjemmebane, Camp Nou. På dette stadion er der 100.000 sæder, og det er den 11. største fodboldstadion i verden. Det er et sjovt sted at se fodbold, da man virkelig kan mærke den gode stemning. Det anbefales at man køber en tur med fremvisning af stadionet, da der kan være mange seriøse fodboldfans under kampene. Det kan være svært at finde fodboldbilletter, så kontakt Barcelona-Home for flere detaljer om hvordan man får fingrer i billetterne. 

Montjuïc

Poble Espanyol er et museum, der er blevet en lille version af Spanien. Det er en by med arkitektoniske stile og kulturer fra forskellige lokationer i Spanien. Museet er mere end 40.00 kvm. og indeholder en masse butikker, restauranter, barer og natklubber, som ligger på pladsen og på gaderne. Man får en virkelig god udsigt over Barcelona, når man går ned ad bakken fra Poble Espanyol. På vejen fra Plaza Espanya Montjuïc, finder man Barcelonas Magic Fountain, et spektakulær springvand med lys og musik

Tours

Der tilbydes mange forskellige måder at opleve byen på alt fra: cykle, køre i bil, i bus eller til at gå, alt sammen tilbudt af forskellige virksomheder. På alle turene får man en masse viden om byens historie og de største attraktioner. Busturen anbefales, da man kommer godt rundt i byen på denne måde. Der er også en jernbane som kan tage dig til til toppen af Montjuïc, her får man udsigt over hele byen på vej op.

Festivaller og events 

Den spanske og catalanske kultur kan kategoriseres ved deres fiestas, festivaller og fejringer.  Gennem året er der mange helligdage til at fejre, gennem festivaller med musik, fyrværkeri og dans. Så hvis muligheden forekommer, skal man ikke gå glip af at deltage i disse events. Barcelona er fyldt med glæde og oplevelser.

 

Overnatning i Barcelona

Se alle

Efterlad et svar

Your email address will not be published.

Skrevet af: xavi

xavi

Hello there! I love to travel, and Barcelona is a great city to live, thats why I decided to write about it and share my experiences!

culture-da sightseeing-da

Overnatning Barcelona


Scroll To Top