Home / Service i Barcelona / Barer / Taverna Amsterdam in Barcelona
Taverna Amsterdam

Taverna Amsterdam in Barcelona

Taverna Amsterdam er en velkendt bar i Barcelona, som ligger tæt på La Ramblas, Plaza Catalunya og metro stationerne Passeig de Gracia (L3 og L4) og Girona (L4) på Aragó 305.

 

 

 

Find overnatning nu!

Denne bar er kendt for at servere god mad hele dagen indtil midnat. Man kan se sport på de store skærme, og så har de det største udvalg af øl i hele Barcelona, alt fra spanske, hollandske, tyske, belgiske og mexicanske øl.

Taverna Amserdam har gode tilbud hver uge. I dag, d. 3 december kan man købe en burger på 200 g. med pommes frites for 8, 50 euro. Om torsdagen er det studenter aften fra 22-23 og her koster øl og vin 1,5 euro + gratis tapas, og for de meget sultne  kan man få en menu til 9,50 euro. Om fredagen kan man få en drink og gratis tapas, om lørdagen er det Cosmo aften (comopolitans for 4,5 euro) om søndagen kan man købe en øl for 1,5 euro.Tilbudene skifter nogle gange, så man skal tjekke hjemmesiden.

Under middagen er det muligt at se sport på en af de 4 skærme, samt en to meter stor fladskærm. 

Åbningstidere til Taverna Amsterdam er fra 10- 02:30 om tirsdagen, onsdagen og søndagen. Om fredagen og lørdagen er det fra 10-03:00, mandag er der lukket.

See you there!

Overnatning Barcelona

Se alle

Efterlad et svar

Your email address will not be published.

Skrevet af: xavi

xavi

Hello there! I love to travel, and Barcelona is a great city to live, thats why I decided to write about it and share my experiences!

bars-da culture-da eating-drinking-da service-i-barcelona-da

Overnatning Barcelona


Scroll To Top