Home / Om Barcelona / Var ska du bo? / Lägenheter Sitges karnevalen
Sitges Carnival Apartments

Lägenheter Sitges karnevalen

Karnevaler firas över hela världen som den sista chansen att unna sig före fastan. En av de mest populära destinationerna i Spanien att fira det är i Sitges, en stad 30 km söder om Barcelona. Sitges-karnevalen, känt som ett av årets mest populära event, äger rum från den 2 februari till den 10 februari 2016 och kommer bjuda på ett flertal parader och festligheter under karneval-dagarna.
Eventet kommer erbjuda ett färgstarkt arrangemang med uppträdanden på gatorna, liveband och tävlingar för bästa utklädnad. Två stora parader kommer att ta över gatorna (“Debauchery-paraden” på söndagen den 7 februari och “Extermination-paraden” på tisdagen den 9 februari.) Sitges, som är en av Europas mest populära gay-destinationer, organiserar också Gay-karnevalen vid ungefär samma tidpunkt. Följ med på festen! Nedanstående följer en lista på våra favoritlägenheter under Sitges-karnevalen.

view more apartments +34 934 231 270 view more apartments info@barcelona-home.com

Sitges lägenheter med utsikt

Från      873SEK / NATT
Från 1680SEK / MÅNAD

Sitges Carnival Apartments

En av våra storfavoriter bland lägenheterna under Sitges-karnevalen är denna fantastiska enrumslägenhet. Denna passar perfekt för ett par eller två vänner som besöker staden för att gå på karnevalen i februari. Det rymliga boendet är möblerat med en grå hörnsoffa och ett rött sidobord, tillsammans med ett vardagsrumsbord anpassat för fyra personer.
Utmärkande för lägenheten är att den består av flertalet fönster för att släppa in solen, detta i kombination med skjutdörrar som leder till en 8 km2 privatterrass med en häpnadsväckande utsikt över Medelhavet och den vackra staden.
Då lägenheten ligger på den sjunde våningen erbjuder den också en eftertraktad utsikt över de mest imponerande eventen under festivalen. Sovrummet har en stor dubbelsäng som är dekorerad i en elegant färgkombination av grått, svart och vitt.
Det finns även en separat soffa tillgänglig för en extra gäst.

Lägenheten är lokaliserad i citykärnan, om än på en lite lugnare gata. Bara fem minuter bort kommer du hitta ett flertal kända turistattraktioner, som inkluderar bland Museu Romantic Can Llopis, Iglésia de San Bartolomé y Santa Tecla och the Platja de Sant Sebastia beach. Under karnevalen kommer du vara nära både Debauchery Parade (som äger rum söndag den 7 februari) och den minst lika roliga Extermination Parade (på tisdagen den 9 februari).

Licens : HUTB-006125

Swedish

Vindsvåning med två terrasser i hjärtat av Sitges

Från 1025 SEK / NATT

Sitges Carnival Apartments

För en fantastisk flykt till Sitges under Sitges-karnevalen 2016 rekommenderar vi denna uppfriskande vindsvåning i hjärtat av stadens kulturcentrum. Inredningen kommer med en marin stil, med dekorationer som båtmålningar, vitmålat trä och flätverkade stolar, blandat med en mer modern elegans för att återspegla Medelhavets grannskap på ett stilrent sätt. Denna Sitges lägenhet består av två sovrum, ett stort sovrum med en dubbelsäng anpassat för ett par och ytterligare ett fint sovrum med två separata sängar. Lägenheten är perfekt för en familj eller en grupp av vänner som vill dela boende. Höjdpunkten för denna lägenhet är anslutningen till två privata terrasser som erbjuder en fantastisk utsikt över staden, havet och de levande staden nedanför. Ena terrassen har ett snyggt vitt bord, perfekt anpassat för att avnjuta en måltid på samtidigt som man tittar på alla fyrverkerier i staden.

Detta semesterboende i Sitges är lokaliserat mellan Museu Romantic Can Llopis och the Iglésia de San Bartolomé y Santa Tecla, där många viktiga events under festivalen kommer äga rum. Det är också lokaliserat precis mellan de två populära paraderna som kommer att vara under veckan. Ett flertal underbara gator finns i detta område, som erbjuder både shopping, barer och restauranger med både fantastisk havsmat och traditionell tapas.

Licens : HUTB-013701

Svedish

Fantastisk trebäddslägenhet i Sitges

Från 2212 SEK/ NATT

Sitges Carnival Apartments

Om du besöker Sitges med ett kompisgäng under karnevalsveckan rekommenderar vi denna större trebäddslägenhet. Denna tillhör en av våra favoriter under Karnevalveckan i Sitges. Sovrummen kommer med bekväma sängar, rymliga garderober och tillgång till balkonger med utsikt över gatorna nedan. Ni kommer att dela på två enorma badrum, varav ena har ett hydromassage badkar, som passar perfekt efter en lång dag med många sevärdigheter. Allrummet är arrangerat till ett sällskapsrum med en bekväm soffa och plattskärms TV, en matplats och ett fullt utrustat kök för att tillaga en middag med vännerna för att sedan bege sig ut till karnevalernas kvällsföreställningar.

Lägenheten är väldigt central, och ligger i närheten av Placa del Pu Vedre and the Casa Bartomeu Carbonell. Det är i detta område de flesta av karnevalens allra populäraste event kommer att äga rum, och det kommer vara festligheternas mittpunkt. Du kommer också vara endast fem minuter från Sitges tågstation, med en snabb tillgång till Barcelona. Varför inte hoppa på ett tåg för en dagstur till den katalanska huvudstaden för att se hur karnevalerna där ställer sig mot den i Sitges? Eller kanske spendera en kväll i City of Count genom att boka en av våra Barcelona lägenheter.

Licens : HUTB-006524

Svedish

Letar du lägenhet i Barcelona? Spana in våra erbjudanden på lägenheter över hela staden med Barcelona home! 
 

Lägenheter Barcelona

view more apartments swedish
Captura de pantalla 2016-01-20 a las 10.40.43

view more apartments +34 934 231 270 view more apartments info@barcelona-home.com

Lämna ett Svar

Your email address will not be published.

Skriven av: xavi

xavi

Hello there! I love to travel, and Barcelona is a great city to live, thats why I decided to write about it and share my experiences!

boende-sv

Boende Barcelona


Scroll To Top