Home / Om Barcelona / Var ska du bo? / Vandrarhem i Barcelona
Hostels in Barcelona

Vandrarhem i Barcelona

Om du letar efter billigt boende i Barcelona, antingen till dig själv eller med vänner så är ett vandrarhem är ett bra alternativ. Vandrarhem i Barcelona är verkligen billiga och i överflöd över hela staden, men det är nog bäst att överväga för och nackdelar med att  vistas i ett vandrarhem.

Hitta ditt boendet nu!

Fördelar

Den mest uppenbara fördelen är självklart att vandrarhem kan vara billiga och kan innehålla en mängd faciliteter och extramaterial såsom gratis frukost, lakan, handdukar, tvättservice och internetuppkoppling. Ett vandrarhem kan också vara ett riktigt enkelt sätt att träffa människor som delar en kärlek och passion för att resa. Många vandrarhem organisera nu en hel rad olika evenemang såsom salsa dans, bar crawl och dagsturer ut till de viktigaste sevärdheterna. Detta hjälper dig att inte bara lära känna staden Barcelona, men ha kul och få nya vänner samtidigt.

Billiga rum hyra, Barcelona

Från      337€ / MÅNADSPRIS

p18hso1s5k1b8ud161rf81rp3q485 p18i75930i9di1q471ng9a4v1ep75

Svedish

Nackdelar

Förvänta dig inte att få mycket privattid i ett vandrarhem. För dem som vill ha lite mer avskildhet i rimlig takt så erbjuder vissa vandrarhem  enkel- eller dubbelrum  som oftast kostar lite mer än de vanliga rummen. Om du bor i en sovsal kan det bli bullrigt vilket inte leder till den bästa nattsömnen. Glöm även inte dina rumskamrater som kanske kommer och går in på rummet flera gånger under ett dygn. Men de flesta vandrarhemmen ber sina gäster att hålla bullret till ett minimum under hela natten och att vara uppmärksam och respektera de andra som de delar rummet med. När du har bestämt dig för att bo på vandrarhem så rekommenderar vi att du tänker på följande;

– Vill jag laga min egna mat och behöver därför ett kök?

– Finns det internet? Ingår lakan och handdukar?  Finns det säkerhetsskåp tillgängliga? (Ta gärna med ett hänglås så du säkert kan på dina låsa in dina saker när du är och utforskar Barcelona. De flesta Vandrarhemmen säljer även hänglås på plats)

– Vandrarhem kan vara riktigt billigt och bra för att träffa människor från hela världen. Kom ihåg att kontrollera vilka faciliteter som erbjuds i förväg så att du kan göra det mesta av din resa i den spektakulära staden Barcelona!

För mer information om de områden i Barcelona, så kolla in staden Barcelona.

Enkelrum i en delad lägenhet nära Park Montjuïc

Från      320€ / MÅNADSPRIS

p17nkst6smrqpqnr7af1q6h1kg2n p17pvmos4hsjc1d1d18jdm1f10s54 p17pvmsnbubl1cov1n691ksl102o4

Svedish

view more apartments swedish

Boende i Barcelona

Visa Alla Boende

map barceloneta premium

Lämna ett Svar

Your email address will not be published.

Skriven av: xavi

xavi

Hello there! I love to travel, and Barcelona is a great city to live, thats why I decided to write about it and share my experiences!

boende-sv

Boende Barcelona


Scroll To Top