Home / Tjänster i Barcelona / Aktiviteter / Camping i Barcelona
campingfeat

Camping i Barcelona

Camping i Barcelona är ett roligt och billig semesteralternativ för familj och vänner. Det uppskattas mycket på grund av dess soliga och milda väder under hela året. Familjer med yngre barn kan njuta av en fantastisk campingsemester då många campingplatser erbjuder ett stort utbud av faciliteter för både de vuxna och de yngre besökarna. När du letar efter rätt campingplatsen kan det lätt bli överväldigande med tanke på de antal som erbjuds, denna guide är utformad för att göra det lättare för dig och kunna leta efter det som är väsentligt för dig när du bokar en campingplats.

Hitta ditt boende !

Vart?

Det finns många campingplatser som erbjuds runt omkring Barcelona och de omgivande områdena. De närmaste två campingplatser i Barcelona ligger längs kusten. Camping Tres Estrellas ligger söder om Barcelona och Camping Masnou ligger norr om staden. Associació de Camping erbjuder en detaljerad lista över campingplatser i regionen och ger information om de anläggningar som finns tillgängliga.

Punkter att tänka på

För det första är det viktigt att bestämma var du vill bo, skulle du föredra längs kusten eller längre in i landet på landet? Skulle du föredra att bo i tält, husvagn, bungalow eller husbil? En husvagn erbjuder de extra bekvämligheter som  kök och vardagsrum, medan ett tält erbjuder ett billigare alternativ.

Transport

När du har fått en lista med campingplatser, ta reda på hur långt de är från Barcelona och kommunikationer till staden. Beroende på hur ofta du vill besöka Barcelona, vissa campingplatser erbjuder gratis transfer till staden och till andra närliggande sevärdheter. Om du vill utforska Barcelonas nattliv, är det en bra idé att kolla hur sent de kommunikationer stannar på kvällarna och om campingen har bestämda öppettider.

Faciliteter på Campingplatserna

När du bestämt dig om vilken campingplats du vill bo på är det också viktigt att komma ihåg den enorma mängd faciliteter som erbjuds som du behöver under din vistelse:

– Parkering
– Varmvatten
– Tvättstugor
– Wi-Fi
– Pool
– Underhållning – perfekt för de yngre besökarna
– Supermarket / Matbutik
– Är husdjur tillåtna?

Camping i Barcelona kan vara väldigt roligt för hela familjen, men det bör nog övervägas ordentligt innan du bokar. Förhoppningsvis  kan denna guide hjälpa dig att tänka på allt du behöver när du bokar den perfekta campingplatsen för din semester i Barcelona.

Boende i Barcelona

view more apartments swedish

map

Lämna ett Svar

Your email address will not be published.

Skriven av: xavi

xavi

Hello there! I love to travel, and Barcelona is a great city to live, thats why I decided to write about it and share my experiences!

activities-sv om-barcelona

Boende Barcelona


Scroll To Top