Home / Om Barcelona / Var ska du bo? / College lägenheter Barcelona
college apartments

College lägenheter Barcelona

Varje år kommer tusentals studenter till Barcelona för kortsiktiga och långsiktiga studier. Jakten på ett lämpligt STUDERANDE LÄGENHETER kan vara frustrerande och svårt, särskilt i Barcelona. I Barcelona är ett hyreskontrakt vanligen minst ett år, så det är svårt att hitta en hyreslägenhet som passar ditt schema. Dessutom ökar efterfrågan på bostäder i Barcelona hela tiden, vilket leder till brist i hyresbostäder.

Barcelona Home hjälper dig med att göra din lägenhetsjakt lätt som en plätt. Vi har ett brett utbud med enkla och fina bostäder med flexibla datum som passar dina behov. Fastigheterna finns i olika storlekar och design, vilket ger dej möjlighet att hitta det som passar just dej. Våra lägenheter är idealiska för studenter som söker en bekväm vistelse i Barcelona utan att binda sej till långa hyreskontrakt. Kontakta oss via e-post eller på vår online chat på vår WEBBSIDA för mer information om lägenheter som passar just dej.

view more apartments +34 934 231 270 view more apartments info@barcelona-home.com

SOLIGT ENKELRUM FÖR UTHYRNING I SANTS

Från 390€ / MÅNAD

Sunny single room for rent sants

Detta enkelrum ligger i Sants. Rummet har ett fint trägolv och ett stort fönster som välkomnar solljus och frisk luft in i rummet. Det finns en enkelsäng, ett studie skrivbord och en stor garderob i sovrummet. Detta är ett perfekt rum för studenter som vill bo i en av Barcelonas bästa stadsdelar.
Det rymliga köket är fullt utrustat för att laga mat. Från köket får du tillgång till balkongen som är möblerad med ett bord; Här du kan njuta av din frukost eller läsa.
Eftersom lägenheten ligger i OMRÅDET EIXAMPLE, är den väl omgiven av affärer, marknader, restauranger och barer. Även tunnelbanestation sant ligger nära.

Swedish

APARTMENT FOR STUDENTS IN SAGRERA

Från 1100€ / MÅNAD

la sagrera flat

Denna lägenhet är en idealisk plats för en grupp studenter som vill tillbringa sin studietid i Barcelona tillsammans. Den varma tonen i lägenheten skapar en mysig atmosfär. Golven i lägenheten är kaklade. Varje sovrum har en bekväm säng och en stor garderob. De flesta av sovrummen har en studiebänk och en stol.

Lägenheten ligger i distriktet La Sagrera, ett lugnt bostadsområde en bit bort borta från stadens livligaste områden. Det är dock fortfarande gott i butiker, stormarknader och restauranger. Kollektivtrafiken är effektiv här. Fastigheten är väl ansluten till olika platser, till exempel PLAZA CATALUNYA. Även Guinardo Park är lättillgänglig.

Swedish

FAMILY APARTMENT PARAL·LEL

Från 1536€ / MÅNAD

family apartment

Lägenheten är idealisk för en grupp vänner eller studenter som vill bo i ett av de bästa bostadsområdena i Barcelonas centrum. I vardagsrummet finns en soffa och matplats. Inredningen är enkel och vitaktig. Köket är fullt utrustat.
Lägenheten ligger i stadsdelen Sant Antoni, nära Mirador del POBLE SEC, där du har en fantastisk utsikt över staden och kan träna på morgonen. Den ligger mycket nära Sala Apolo, en populär nattklubb och konsertsal. Lägenheten ligger också nära Carrer Blai, en gata kantad med billiga och läckra TAPAS BARS.

 

Swedish

Letar du lägenhet i Barcelona? Spana in våra erbjudanden på LÄGENHETER ÖVER HELA STADEN med Barcelona Home!

view more apartments swedish

college apartmetns

view more apartments +34 934 231 270 view more apartments info@barcelona-home.com

Lämna ett Svar

Your email address will not be published.

Skriven av: xavi

xavi

Hello there! I love to travel, and Barcelona is a great city to live, thats why I decided to write about it and share my experiences!

boende-sv

Boende Barcelona


Scroll To Top