Home / Om Barcelona / Var ska du bo? / Lägenhet för MBA studenter
Appartementen voor MBA studenten

Lägenhet för MBA studenter

Har du svårt att hitta lägenhet i närheten av ditt universitet? Vi vet hur svårt det kan vara.. Därför är vi här för att hjälpa dig! Om du  är en student som planerar din MBA i Barcelona så har vi här riktigt bra lägenheter för dig! De är inte bara billiga, de ligger också i närheten av Barcelonas universitet. Om du en intresserad att hyra en lägenhet för MBA studenter, kontakta oss eller besök vår hemsida.

view more apartments +34 934 231 270 view more apartments info@barcelona-home.com

Privatrum i Barcelona

Från 4104 SEK / MÅNAD

Apartament in Ciutadella - Vila Olímpica

Denna lägenhet är perfekt för studenter som vill dela lägenhet med andra. Sovrummet är rymligt och fullt utrustat. Vardagsrummet är utrustat med moderna dekorationer och stora fönster, som ger en hemtrevlig känsla. I vardagsrummet finns även liten balkong med fantastisk utsikt.

Lägenheten är belägen i Eixample-kvarteren, bara en promenad från UPF campus och några minuter från Universitat de Barcelona.

Svedish

Central lägenhet i gamla stan

Från 8113 SEK / MÅNAD

p178o06u4u1rof6rq1l6i18qq1k24

Denna fantastiska lägenhet här en urban vibb. Den är ljus och har bra planlösning och rymmer både kök och sovrum i ett. Lägenheten har två rum: ett större och ett mindre med balkong. Lägenheten är inredd i toner av beige och har allt du behöver! .

Lägenheten ligger i Citat Vella, i ett område med många shoppar och restauranger. The apartment is situated in the Ciutat Vella, in an area close to a variety of different BUTIKER OCH RESTAURANGER KOLLEKTIVTRAFIKEN ligger i närheten vilket ger snabb tillgång till övriga Barcelona. Lägenheten heter ligger väldigt nära Universitat de Barcelona.

Svedish

Lägenhet i Ciutat Vella

Från 15463 SEK / MÅNAD 

Charming apartment in Ciutat Vella

Tack var takbjälkarna och mosaikdetaljerna känns det väldigt modernt och katalanskt. Det finns tre rymliga rum för att du ska känna sig som hemma. Lägenhet går i typiskt skandinavisk stil, vilket ger stilsäkra och trendiga vibbar, för att hyresgästen ska trivas så bra som möljligt!

Lägenheten ligger i Citat Vella, i närheten av Ciutat Vella i närheten av Placa Catalunya., när du kan hitta bra butiker och restauranger överallt! Det ligger också nära Univeristat de Barcelona och tunnelbanestationen.

Svedish

Lägenheter i Barcelona

view more apartments swedish

map

Lämna ett Svar

Your email address will not be published.

Skriven av: xavi

xavi

Hello there! I love to travel, and Barcelona is a great city to live, thats why I decided to write about it and share my experiences!

boende-sv

Boende Barcelona


Scroll To Top