Home / Fritid / Jamboree club Barcelona
jamboree

Jamboree club Barcelona

Om du letar efter ett bra ställe som spelar jazz i Barcelona, då är Jamboree club Barcelona det perfekta stället för dig! Klubben grundades 1960 och har under åren haft flertalet minnesvärda events för dess besökare. Scenen är öppen för både nya och gamla musiker som lever ut sina drömmar framför en otrolig publik.

 

Captura de pantalla 2015-08-20 a las 23.26.33free_guest_list_clubs_BCN2

Genom åren har klubben gått från att vara enbart en jazzklubb med lokala musiker till att vara en plats för internationella artister så att befolkningen och besökarna av Barcelona har chansen att uppleva jazz på olika sätt.

MAS I MAS är bland annat ett månatligt program som består av både nationella och internationella artister som bjuder på en show som ger dig på ett äkta spanskt sätt. Under ledningen av Pierre Bechet strävar programmet efter att ha ett urval av musiker från Katalonien (60 % av månadens program) resterande 40 % skall hälften vara från Europa och andra hälften USA.

Barcelona är en stad som är full av kultur och mångfald, så varför skulle inte även Jamboree vara det?

Jamboree party

Gratis gästlista Jamboree>  

VIP bordsreservation Jamboree > 

Om ditt hjärta slår hårt till rytmerna av jazz, besök då Jamboree’s officiella websida och kolla in KONSERT SCHEMAT. Förutom att vara en av de bästa jazzklubbarna i Spanien är även Jamboree en av de bästa nattklubbarna.

Man hittar klubben på Placa Reial, det otroliga torget precis intill La Rambla, du hittar denna klubb omringad av glada människor, massa Cava och en härlig atmosfär. Om du är på humör för att dansa men inte känner för att klä upp dig i klackar eller kostym är Jamboree garanterat stället du letar efter! Klubben har en tillbakadragen och härlig atmosfär dit alla är välkomna oavsett valet av kläder, kön eller färg. Detta är bokstavligen ett ända stort kulturellt dansgolv.

Klubben har två olika dansgolv, Jamboree och Tarantos och inträdet för klubben är 10 euro. På Jamboree golvet spelas det mestadels hip hop, funk eller soul och på båda golvet uppträder fantastiska DJ:s från hela Europa. Dansgolvet är alltid fullpackat och detta är ingen överraskning! Jamboree är en galen klubb att festa på, även om man känner sig trött. Klubbens atmosfär kommer att få dig att bli piggare med en gång. Innan du lämnar huset, glöm inte bort att sätta på dig dina bästa dansskor. Detta är ingen klubb där du kommer vilja sitta still, vi lovar att du kommer att vilja dansa loss tillsammans med en drink i din hand. Musiken i klubben är mestadels R&B och kommersiell musik, så mer eller mindre något för alla!

Denna klubb har något för alla, oavsett humör. Om du känner för att lyssna på lite jazziga vibbar, dansa hela natten i dina sneakers eller att ta en drink efter en underbar middag på Plaza Reial, då är Jamboree stället att gå till!

Om du letar efter en trevlig lägenhet nära Jamboree kan vi varmt rekommendera våra LÄGENHETER I GOTHIC KVARTERET på Barcelona-Home.com.

Adress: Plaza Reial, 08002, Barcelona
Pris: Fritt inträde efter att ha satt upp sig på Barcelona-Home’s gästlista
Öppettider: 20:00-05:00

För Barcelona-Homes gästlista var vänlig notera att klubben har rätt att neka inträde om man inte följer klädkoden eller respekterar lokalens regler.

✔ Klädkod:

♀ Tjejer: Klänning och klackar

♂ Killar: Skjorta och finskor (ingen t-shirt eller sneakers)

Gratis gästlista Jamboree

VIP bordsreservation Jamboree  

Boende Barcelona

view more apartments swedish

Lämna ett Svar

Your email address will not be published.

Skriven av: xavi

xavi

Hello there! I love to travel, and Barcelona is a great city to live, thats why I decided to write about it and share my experiences!

fritidsaktiviteter clubs-sv party-sv service-i-barcelona

Boende Barcelona


Scroll To Top