CDLC
CDLC, club and restaurant. Spain.

CDLC

Carpe Diem Lounge Club (CDLC) är en av Barcelonas mest uppskattade klubbar längst med stranden.  Stället är en restaurang under dagen och förvandlas fram åt kvällen till en loungeklubb. Inredningen är av många olika stilar vilket inkluderar orientalisk, futuristisk och vintage stil med många olika kristallkronor. Klubben motto är ”Det är bara på CDLC som du får se vad som sker på CDLC”. Sätt upp dig på gästlistan och ta reda på det själv!

Captura de pantalla 2015-08-20 a las 23.26.33free_guest_list_clubs_BCN2

Häng med på en rolig kväll på CDLC

CDLC finner man på kända Passeig Maritim vid Olympic Port Barceloneta, i närheten av många lägenheter i Vila Olímpica. På grund av dess nära läge till stranden Baceloneta är det ingen förvåning att Olympic Port är ett av det mest besökta områdena i Barcelona. Området var från början byggt för att kunna hålla i de olika seglingsmomenten i sommar OS 1992. Sedan dess har det blivit ett populärt ställe dit man kan gå och roa sig i staden.

Med ett läge precis vid stranden ger CDLC sina gäster valmöjligheten av att antingen äta inomhus eller utomhus med deras spektakulära utsikt över medelhavet. Restaurangen erbjuder goda rätter från sydöstra Asienmellanöstern och Indienkombinerat med unika rätter inspirerade från medelhavet. Några favoriter är deras tapas från mellanöstern, tempura sushi roll, kaviar samt deras räk tartar. Fråga annars efter deras ”testa på meny” och få chansen att smaka på fem olika rätter med mellanöstern som inspiration. Värt att nämna är även att menyn innehåller en hel del vegetariska och glutenfriarätter.

Efter att ha njutit av en fantastisk måltid är din tid på CDLC långt ifrån över. Loungebaren och klubben kommer att bjuda in dig till en elegant fest med DJ:s och härligt folk. Musiken som spelas är mestadels elektronisk, men det spelas även lite av varje då klubben alltid vill vara nytänkande och spela det allra senaste.

 Gratis gästlista CDLC>  

VIP bordsreservation CDLC> 

Ett fantastiskt sätt att njuta av CDLC är att ta en stund och relaxa i en av deras Bali lounge beds där du i lugn och ro kan njuta av maten och drinkar i deras härliga atmosfär. Ute på terrassen kan man även där välja att antingen sitta vid ett bord eller en härlig loungesoffa, där du samtidigt kan se havet och njuta av solen.  I sista sektionen finner man marockanska bord och en unik atmosfär som visar upp härlig marockansk inredning.

CDLC sägs vara den finaste klubben i Spanien och till och med en av de bästa i världen, och inte helt utan anledning. De erbjuder underbar mat och dryck i deras stiliga lokaler samtidigt som de tillåter dig att svänga loss på dansgolvet med de bästa och senaste danslåtarna Genom terrassen eller från restaurangens fönster kan man alltid se närvaron av medelhavet vilket alltid höjer stämningen, Även personalen som jobbar där och servicen är fantastisk och ger gästen en välkommande känsla och gör i sig CDLC värt att besöka.

Information

Adress: Passeig Marítim de la Barceloneta, 32, 08003 Barcelona
Pris: Gratis genom att sätta upp sig på Barcelona Homes gästlista.
Öppetider: 12:00-04:00

För Barcelona-Homes gästlista var vänlig notera att klubben har rätt att neka inträde ifall man inte följer klädkoden eller respekterar lokalens regler.

Klädkod:

♀ Tjejer: Klänning och klackar

♂ Killar: Skjorta och finskor (ingen t-shirt eller sneakers)

Gratis gästlista CDLC>  

VIP bordsreservation CDLC> 

Boende Barcelona

view more apartments swedish

Lämna ett Svar

Your email address will not be published.

Skriven av: xavi

xavi

Hello there! I love to travel, and Barcelona is a great city to live, thats why I decided to write about it and share my experiences!

clubs-sv

Boende Barcelona


Scroll To Top