Home / Index / Clubs / Jamboree club Barcelona
jamboree

Jamboree club Barcelona

Als u opzoek bent naar een te gekken jazz club in Barcelona dan is Jamboree club Barcelona de club die u zoekt! De club is opgericht in 1690 en heeft over jaren lang een bekent gezicht gekregen met bekende evenementen. Het podium is open voor jonge muzikanten en ook voor bekende artiesten.

Captura de pantalla 2015-08-20 a las 23.26.33free_guest_list_clubs_BCN2

Over de jaren heen is de club niet alleen bekend van jazz voor de lokale muzikanten maar ook een plek voor internationale artiesten, dit is de plek in Barcelona om de jazz te ontdekken.

Mas I Mas presenteert een maandelijkse show, zowel nationale en internationale artiesten treden dan op. Wie wilt komt gegarandeerd voor feest en vermaak op een ware Spaanse manier! Onder leiding van Pierre Bechet, de Catalaanse muzikant is een vaste gast, zo is 60% per maand Catalaans, 20% Europees en 20% uit de United States.

Barcelona is een stad vol cultuur en diversen, dus waarom zult u NIET naar Jamboree gaat?

Jamboree party

FREE GUESTLIST JAMBOREE

VIP TABLE RESERVATIONS JAMBOREE

Op Jamboree’s officiële website vind u het concerts agenda van concerten. Dus als uw hart bij het ritme van jazz hoort, dan heeft u nu kans. Overigens is Jamboree een van beste jazz clubs in Barcelona, Jamboree is ook een van de beste dance cubs.

Jamboree ligt aan Plaza Reial, een prachtig plein naar Las Ramblas U vindt meerdere clubs met alleen blije mensen en een lekkere sfeer. Als u in de stemming bent om te dansen, maar niet in de stemming voor hoge hakken of een strak pak? Bij Jamboree is dat alles niet nodig! De club heeft een rustige en lekkere sfeer, waar iedereen welkom is, maakt niet uit welke kledij u aan heeft, geslacht of kleur. Deze plek is eigenlijk een groot culturele dans vloer!

De dans vloer is altijd vol, en dit heeft de perfecte rede! Jamboree is een te gekke club om te feesten. Als u u moe voelt; Jamboree maakt u wakker in een paar seconden. Er wordt van R&B en commerciële muziek gedraaid dus voor ieders wat wils! Voordat u van huis gaat, zorg dat u uw dansschoenen aan heeft want er wordt zeker gedanst met een lekker drankje in de handen!

Deze kans bied alles voor in wat voor stemming u ook bent. Als u het jazz gevoel krijgt, kunt u de hele avond wel dansen, of alleen een drankje doen, een heerlijk hapje eten op het prachtige Plaza Reial; Jamboree is waar u naar toe gaat!

Als u een appartement zoekt voor uw verblijf in Barcelona, Ga naar Barcelona-Home  voor de beste aanbiedingen!


Adres: Plaça Reial, 17, 08002 Barcelona.
Prijs:  Gratis nadat u zich heeft ingeschreven op de gastenlijst van Barcelona-Home.
Openingstijden: 20:00 tot 05:00

Alstublieft denk eraan dat de club het recht heeft de toegang te ontzeggen als u de Dresscode of andere voorschriften niet volgt!

✔ Dresscode:

♀ DAMES: Elegant (Hoge hakken en een jurk)

♂ HEREN: Shirt & Schoenen(GEEN sportschoenen of t-shirts)

*Kom op tijd i.v.m. drukte. En een wachtrij op de gastenlijst

FREE GUESTLIST JAMBOREE

VIP TABLE RESERVATIONS JAMBOREE

Accommodatie in Barcelona

Accommodatie in Barcelona

Bekijk alle

Geef een Reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd

Geschreven door: xavi

xavi

Hello there! I love to travel, and Barcelona is a great city to live, thats why I decided to write about it and share my experiences!

clubs-nl-index index party-nl vrije-tijd

Accommodatie Barcelona


Scroll naar boven