Home / Tjänster i Barcelona / Klubbar / Elephant Restaurant & Lounge Club
Elephant Restaurant & Lounge Club

Elephant Restaurant & Lounge Club

Letar du efter ett elegant ställe där du kan ha en trevlig kväll ute med dina vänner? Eller du kanske inte kan bestämma dig vilket ställe du ska gå till för att ha en oförglömlig dejt? Elephant Restaurant & Lounge Club erbjuder både en lyxig lounge där du kan ha drinkar med dina vänner men även en mer privat sektion med en restaurang där du kan njuta av en exklusiv måltid med någon du tycker om. För allt detta behöver du inte ens ta dig långt. Restaurangen finner man enbart några steg bort på kända PASSEIG DE GRACIA och restaurangen ligger även i närheten av våra många LÄGENHETER I EIXAMPLE, vilket är ett av de mest eleganta och centrala områdena i Barcelona.

Captura de pantalla 2015-08-20 a las 23.26.33free_guest_list_clubs_BCN2

Restaurangen är väldigt elegant och är inredd i en etnisk barock stil vilket du kommer att beundra hela kvällen. Lounge området som är över 150m2 har en stor elefant staty i brons som även fungerar som en symbol för hela stället. Rummet är utrustat med musikutrustning av hög standard och två barer på vardera sida rummet. Detta ställe erbjuder även möjligheten till att hyra ut lokalen ifall man vill hålla i ett privat event. De andra områdena i lokalen har bland annat en Buddha staty samtIndo-Chiniese dekoration. Dessa olika designelement tar dig på en resa hela vägen till sydöstra Asien utan att du ens behöver lämna Barcelona.

Elephant Restaurant & Lounge Club

GRATIS GÄSTLISTA ELEPHANT

VIP BORDSRESERVATION ELEPHANT

Elephant Restaurant & Lounge Club erbjuder medelhavs samt asiatisk mat. Deras signatur rätter inkluderar klassiska medelhavsrätter med en internationell tvist som till exempel Tuna Tataki, Foie Gras Mousse, Ceivhe och den oemotståndligaElephant roll. Detta ställe är mycket mer än en restaurang, och vi kan garantera att drinkar i kombination till den härliga musiken som spelas kommer resultera i en fantastisk kväll för samtliga besökare.

Elephant Restaurant & Lounge Club har en mystisk och exotisk karaktär vilket gör detta till ett ställe som man länge kommer att komma ihåg. De strävar efter att tillgodose en fantastisk service till deras kunder så att samtliga besökare går hem med känslan av att man har haft en magisk upplevelse.

För Barcelona-Homes gästlista var vänlig notera att klubben har rätt att neka inträde ifall man inte följer klädkoden eller respekterar lokalens regler.

✔ Klädkod?

♀ Tjejer: Tight och sexigt

♂ Killar: Skjorta och finskor (ingen t-shirt eller sneakers)

GRATIS GÄSTLISTA ELEPHANT

VIP BORDSRESERVATION ELEPHANT

Boende Barcelona

view more apartments swedish

Lämna ett Svar

Your email address will not be published.

Skriven av: xavi

xavi

Hello there! I love to travel, and Barcelona is a great city to live, thats why I decided to write about it and share my experiences!

clubs-sv

Boende Barcelona


Scroll To Top