Home / Om Barcelona / Var ska du bo? / Fem bästa villorna i Barcelona
5 Best villas in Barcelona

Fem bästa villorna i Barcelona

Om du precis bokade ett flyg ner till Barcelona och letar efter ett lugnt ställe att bo på, glöm i så fall hotell! Du kan enkelt hitta lyxen och enskildheten du önskar genom att kolla in vårt utbud av exklusiva villor i Barcelona. Barcelona är en vacker stad som ligger mellan havet och bergen och har gröna parker, en härlig atmosfär och djupa lokala rötter. Genom att förflytta sig mellan ett område till det nästa kommer du att ha känslan av att man reser genom olika tidszoner. För att hjälpa dig hitta det bästa boendet just för dig har vi gjort en lista av de Fem bästa villorna i Barcelona.

Hitta ditt boende nu!

Modernt hus med trädgård, terrass och privat pool

Från 3292 SEK / NATT

 

14

Vill du spendera din semester i ett drömhus? Då behöver du inte leta längre, kolla istället in det här huset. Det finns en stor trädgård med en swimming pool, ett grill område och en beach lounge. När du stiger in i huset kommer du bli upplyft av de stiliga möblerna med glamorösa detaljer.

Licens : HUTB-008631

Svedish

Hus med pool och trädgård nära Parc Güell

Från 2510 SEK / NATT

16

Vintage är alltid ett bra val. Denna underbara villa i Barcelona är möblerad med olika trämöbler och antika dekorationer och är lokaliserat i området Gracianära till olika sevärdheter.  Du kan se utsikten över både havet och bergen samtidigt som att du har nära till Parc Güell.

Licens : HUTB-006735

Svedish

Hus med trädgård och pool

Från 1240 SEK / NATT

17

Njut av Barcelona i detta fantastiskt lyxiga hem! Huset finner man i ett lugnt bostadsområde i området Sant-Montjüic nära till Fira och Palau Sant Jordi.  Huset har en underbar stor trädgård som är som en oas med ett grillområde och en privat pool. Detta är verkligen ett utmärkt alternativ för större grupper som gillar att njuta av en privat men samtidigt underbar plats där man kan njuta och sola i lugnet nära Montjüic.

Licens : HUTB-009161

Svedish

Lyxigt hus med pool och jacuzzi i Barcelona

Från 9096 SEK / NATT

13

Om du önskar att bo i ett lugnt område så är denna eleganta villa det perfekta valet för dig. Huset är lokaliserat i området av Horta-Guinardó ett exklusivt bostadsområde som även har allt för att erbjuda för en bekväm vistelse som terrass, pool, jacuzzi och en trädgård. Det är en neoklassisk byggnad med en fantastisk stil, moderna badrum och en härlig kombination av utvalda antika och moderna dekorationer.

Licens : HUTB-001101

Svedish

Lyxigt familjehem med pool att hyra i Barcelona

Från 2176SEK / NATT

Luxurious family home with pool to rent in Barcelona

Om du gillar berg är detta verkligen något för dig! Det ligger i Sants-Monjuic området, nära härliga Montjuic parken. Där kan du jogga, promenera och utforska! Inredningen i lägenheten är ljus och fräsch och en blandning mellan bohemiskt och modernt.

Licens : HUTB-004926

Svedish

view more apartments swedish

Boende Barcelona

mapp

Enregistrer

Skriven av: xavi

xavi

Hello there! I love to travel, and Barcelona is a great city to live, thats why I decided to write about it and share my experiences!

boende-sv

Boende Barcelona


Scroll To Top