Razzmatazz

Razzmatazz

Klubben Razzmatazz är en ikon av Barcelonas alternativa kultur, på både en nationell och internationell nivå. Lokalen är väldigt stor och har en industriell touch med hela fem olika dansgolv för att tillfredsställa en stor variation av olika musiksmaker.

Klubben kan även göras om till en stor öppen lokal där man kan ha en hur stor fest som helst. Razzmatazz är lokaliserad i Poble Nous nedre area mellan CCIB (Barcelonas International Convention Centre) och Barcelonas olympiska hamn samt även omringat av vår lägenenheter i området Poble Nou. Klubben är endast 15 minuter från själva citykärnan Plaza Cataluna. För grupper av vänner som planerar att spendera en kväll av festande på klubben eller för att se de olika DJ:sarna som spelar rekommenderar jag att ni även kollar in vårt utbud av lägenheter nära Razzmatazz.

Captura de pantalla 2015-08-20 a las 23.26.33free_guest_list_clubs_BCN2

Klubben öppnade 2000 och var det första stället i Spanien som har en såpass stor variation på musiken som spelas på de olika dansgolven. Det största dansgolvet kallas Razz Club och är mest känt för dess internationella musik som oftast är det senaste inom rock och indie. Uppe på ”Loftet” spelas det house och elektro medan det i Pop baren erbjuds allt från garage till soul. Lolita rummet är hem för house, hip-hop och dub-step.  En trappa upp i Rex rummet kan man dansa till experimental musik. För särskilda evenemang, som till exempel årliga Razzloween festen, som hålls av klubben själva, förvandlas dessa rum till olika teman.

razzmatazzz

 Gratis gästlista Razzmatazz>  

VIP bordsreservation Razmatazz> 

För att göra det väldigt bekvämt för besökaren så är alla dessa fem olika dansgolv utrustade med egen scen, professionellt ljudsystem, DJ bås, diverse ljusmaskiner, toaletter, garderob samt enskild bar. För att få ut det mesta av ditt besök till Razzmatazz bör man försöka hinna med så många dansgolv som möjligt. Alla fem olika områden har veckovis olika erbjudanden och tar vanligtvis en avgift för att komma in.

Razzmatazz är en klubb som följer nya musiktrender, samtidigt som de ser sig själva som att de hr en egen musikgenre. Olika artister inklusive, Coldplay, PulpKanye WestDavid ByrneJusticeArctic MonkeysFranz Ferdinand har uppträtt på denna scen innan de blev världskändisar. Vill du bevittna födseln av nästa världskända artist? Kolla in deras webbsida och bli taggad för galen kväll på Razzmatazz!

Klubben har vanligtvis öppet från torsdagar till lördagar, men konserter och andra events kan även äga rum under andra veckodagar. Klicka här för att se schemat.

För Barcelona-Homes gästlista var vänlig notera att klubben har rätt att neka inträde ifall man inte följer klädkoden eller respekterar lokalens regler.

Klädkod? ♀ Tjejer: Tight och sexigt ♂ Killar: Skjorta och finskor (ingen t-shirt eller sneakers)

Gratis gästlista Razzmatazz>  

VIP bordsreservation Razmatazz> 

Boende Barcelona

 

Lämna ett Svar

Your email address will not be published.

Skriven av: xavi

xavi

Hello there! I love to travel, and Barcelona is a great city to live, thats why I decided to write about it and share my experiences!

clubs-sv

Boende Barcelona


Scroll To Top