Home / Fritid / Bling Bling Barcelona
Bling Bling club
Bling Bling nightclub in Barcelona

Bling Bling Barcelona

Bling Bling är en av de mer stiliga klubbarna i Barcelona.  Klubben är inredd med massa olika färger och självklart en hel delBling Bling! Det är nästan omöjligt att gå in i denna lokal utan att bli på partyhumör. Klubben öppnade 2011 och har sedan dess fortsatt att ständigt vara fullsatt och ses av många av de boende i Barcelona som en av stadens bästa klubbar.

Barens karaktärsdrag är av glittrig design med stora lampor som skiner ljust från taket. Taket är inrett med flera olika speglar för att erbjuda en härlig känsla och möjligheten att se partysuget folk från alla vinklar. Överlag är inredningen av klubben väldigt elegant och stilig med en karismatisk twist som påminner om en entré på ett klassiskt hotell.

Captura de pantalla 2015-08-20 a las 23.26.33free_guest_list_clubs_BCN2

Bling Bling har två olika VIP områden med soffor och en lounge med två drinkbarer som har ett bra urval av drinkar samt tillgång till själva dansgolvet. VIP områdena tillåter dig att känna dig lite mer speciell, så ifall du är på humör att bli lite bortskämd vet du vart du ska boka bord! Men även om du inte känner för att lägga pengar på arr vara vid VIP området så kan du fortfarande ha en fantastik kväll på Bling Bling i Barcelona.

På Bling Bling är du garanterad en härligt partykväll varje gång!

Bling bling party

Gratis gästlista Bling Bling

VIP-bordsreservation Bling Bling

Klubben har öppet mellan onsdag-lördag och har fester tillsammans med House and Party Anthems music. 

Trots att denna klubben inte är lokaliserad vid stranden har den ändå ett toppläge då den ligger i övre delen av Barcelona i ett väldigt elegant område. Man hittar klubben på avenyn Diagonal, där du kan hitta massvis med olika barer och andra festsugna människor. Man tar sig lättast dit genom metro, taxi eller om du föredrar att gå.

Om du behöver en plats att bo på medan du besöker Barcelona gå gärna in på Barcelona-Home för ett stort utbud av olika lägenheter. Vi erbjuder boende runt om i hela staden, både i närheten till stranden men även nära Bling Bling Barcelona. Staden har mycket att erbjuda samt ett fantastiskt metro system som tillåter dig att se allt! Oavsett vart du väljer att bo så kommer du alltid på ett enkelt sätt kunna ta dig runt i staden.

Adress: Calle Tuser, 8-10 08006 Barcelona.
Pris: Fritt genom att skriva upp sig på Barcelona- Home’s gästlista.
Tider: 00:00-06:00

Vänligen notera att klubben har rätt att neka inträde ifall man inte följer klädkoden eller respekterar lokalens regler.

Klädkod:

♀ TJEJER: Elegant (klänning och klackar)

♂ KILLAR: Skjorta och finskor (ingen t-shirt eller sneakers)

*Var god var där ca 30 minuter innan listan stänger för att säkra din plats.

Gratis gästlista Bling Bling

VIP-bordsreservation Bling Bling

Boende Barcelona

view more apartments swedish

Lämna ett Svar

Your email address will not be published.

Skriven av: xavi

xavi

Hello there! I love to travel, and Barcelona is a great city to live, thats why I decided to write about it and share my experiences!

fritidsaktiviteter clubs-sv party-sv service-i-barcelona

Boende Barcelona


Scroll To Top