Home / Vrije tijd / Stranden / Nova Icària
Nova Icària

Nova Icària

Bekend als één van de meeste vredige en relaxte stranden van Barcelona is Nova Icária Beach, wat gelegen is in het midden van de kustlijn van Barcelona. Het wordt omgeven door Port Olímpic in het Zuiden en de pier van Espigó del Bogatell in het Noorden. Het 400m lange zand strand is altijd vol met families, maar ook met grote groepen vrienden aan het einde van de lente, tijdens de zomer en zelfs nog in de eerste weken van september. Het is gebleken dat aan dit strand de bezoekers het langst verblijven. Dit is te wijten aan de stille en rustige natuur van het strand, of aan de verschillende activiteiten, diensten en attributen die beschikbaar zijn voor de strandgangers.

Vind nu uw accommodatie!

Families die voor korte tijd verblijven in Barcelona en opzoek zijn naar een leuk weekend onder de Mediterraanse zon, dan biedt Nova Icária genoeg mogelijkheden om heerlijk te kunnen relaxen. U kunt strandbedden met parasols huren en er is ook een plek waar kinderen kunnen spelen. Het strand biedt hygiënische toiletten, kleedkamers en ook strandwachten.

Voor de sportievelingen zijn er verschillende uitrustingen op het strand beschikbaar zoals een game area, ping-pong tafel dichtbij de golfbreker van Bogatell en twee volleybalvelden op het zuidelijkste puntje van het strand. Ook heeft u de mogelijkheid om een zeilcursus in een rubberboot te volgen, een middag te surfen of kajakken.

Nova Icária is ook populair onder mensen met een handicap door het brede scala aan diensten die worden aangeboden aan mensen met een beperkte mobiliteit. Naast een invalideparkeerplaats en een strand-deel speciaal voor mensen met een handicap, beschikt Nova Cária ook over houten loopbruggen die over het strand lopen om mensen te begeleiden naar een gehandicapt-vriendelijke kleedkamer, een zit-douche en een lift. Door middel van een amfibie biedt Nova Icária ook een geheel vrijwillige service om gehandicapte mensen in- en uit het water te helpen. Deze services zijn beschikbaar in juli, augustus en de eerste twee weken van september van 11:00u – 14:00u en van 16:00u – 19:00u. Vind invalide appartementen in Barcelona dichtbij!

Een goede aanbeveling om te gaan lunchen of misschien later in de middag voor een karaf sangria is Kalinda, een aan het strand gelegen chiringuito (strandtent) in het noordelijke uiteinde van het strand. Hun menu biedt een grote keuze aan favoriete internationale gerechten, waaronder verse salades, tapas, sandwiches, hamburger en burrito’s, wat perfect is om even bij te komen van een middag aan het strand.

Om een accommodatie dichtbij Nova Icária strand te vinden kunt u kijken op Appartementen in Vila Olímpica.

Accommodatie Barcelona

view more apartments dutch

Geef een Reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd

Geschreven door: xavi

xavi

Hello there! I love to travel, and Barcelona is a great city to live, thats why I decided to write about it and share my experiences!

stranden-vrije-tijd

Accommodatie Barcelona


Scroll naar boven