Home / Index / Clubs / Razzmatazz
Razzmatazz

Razzmatazz

Razzmatazz is een icoon club van Barcelona’s alternative cultuur op zowel nationale als internationale schaal. Het gebouw bezit over grote ruimtes met een industriële uitstraling, en 5 verschillende zalen om een groot scala aan muzieksmaken te dekken. De club kan ook worden omgetoverd tot 1 grote ruimte om de grootste feesten ooit te geven. Razzmatazz is gevestigd aan de buitenrand van de stad in de buurt van Poble Nou, tussen CCIB (Barcelona International Convention Center) en Barcelona’s Olympisch stadion, omgeven door appartementen van ons in Poblenou. De club is 15 maar minuten verwijderd van het centrum, Plaza Cataluña. Groepen die plannen om een avond te aan feesten of DJ’s die hier moeten optreden, raden we aan om naar onze appartementen bij Razzmatazz te kijken

Captura de pantalla 2015-08-20 a las 23.26.33free_guest_list_clubs_BCN2

De club is opgericht in 2000 en dit was de eerste club in Spanje die zo een breed scala aan muziek stijlen te bieden had in vijf verschillende zalen. Het hoofdpodium, genaamd Razz Club, staat bekend om het bieden van de laatste internationale rock en indieacts. In The Loft heb je house en electro, terwijl de Pop Bar alles biedt van garagesoul. De Lolita kamer is ook wel het land van house, hip-hop en dup-step. Boven in the Rex Room kunnen jongens en meiden dansen op experimentele geluiden. Voor speciale evenementen, zoals het jaarlijkse griezelfeest Razzloween party georganiseerd door de club zelf. Alle zalen worden getransformeerd en krijgen verschillende thema’s.

razzmatazzz

 GRATIS GASTENLIJST VOOR EEN KAMER  

VIP TAFEL RESERVEREN 

Elke zaal is uitgerust met een eigen podium, professionele geluidsinstallatie, DJ booth, een licht en audiovisueel systeem, sanitaire voorziening, garderode en een bar om het gemakkelijk te maken voor de gasten. Haal het beste uit uw avond bij Club Razzmatazz door de verschillende zalen te bezoeken gedurende de avond. Elke zaal heeft een lijst met daarop het wekelijkse aanbod en ook de entree kosten voor de verschillende evenementen en feesten.

Razzmatazz is een club die openstaat voor nieuwe muziek trends, en het ze zichzelf ook op de kaart zetten met eigen onafhankelijke muziek. Diverse artiesten zoalsColdplay, Pulp, Kanye West, David Byrne, Justice, Arctic Monkeys, Franz Ferdinand, hebben het podium al een keer betreden voordat ze wereldberoemd werden. Wil jij getuige zijn van de de geboorte van een nieuwe grote artiest? Check hun website en maak je klaar voor een gekke avond!

Ze zijn voornamelijk geopend vanaf middernacht donderdag-zaterdag, maar concerten en andere evenementen vinden op andere dagen en tijden plaats. Volg het schema hier.

BARCELONA-HOME GUESTLIST Houd er rekening mee dat de club het recht heeft mensen toegang te weigeren als u zich niet houdt aan de dress code of andere regels van de club.

✔ Dresscode? ♀ LADIES: Strakke, sexy kleding. ♂ BOYS: Net shirt en schoenen (Geen sport schoenen of t-shirt)

GRATIS GASTENLIJST VOOR EEN KAMER  

VIP TAFEL RESERVEREN

Accommodatie Barcelona

Geef een Reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd

Geschreven door: xavi

xavi

Hello there! I love to travel, and Barcelona is a great city to live, thats why I decided to write about it and share my experiences!

clubs-nl-index

Accommodatie Barcelona


Scroll naar boven