Home / Vrije tijd / Stranden / Nova Mar Bella
Beach-4-563x330

Nova Mar Bella

Uitgestrekt over maar liefst 500 meter over de Catalaanse kust is Nova Mar Bella strand samen met Mar Bella één van de meest populaire stranden van Barcelona. Het is een van de meest noordelijke stranden van de stad, met een rustige omgeving voor een ontspannen dag in de zon. Het strand is gelegen in de wijk SANT MARTÍ, en is populair bij zowel de lokale bevolking als toeristen. De promenade loopt door naar de drukke straten van Barceloneta, met de vele restaurants, cafés en bars. Dit gedeelte van het strand werd herontwikkeld voor de Olympische Spelen van 1992 als locatie voor watersport. Er zijn vele faciliteiten langs dit mooie strand voor iedereen. Grenzend aan het naturistenstrand, dit strand verwelkomt iedereen!

Vindt nu uw accommodatie!

Als een van de meest rustige en stille stranden in dit gebied, is het erg populair onder een breed scala van leeftijdsgroepen. Met een breedte van 45 meter is er genoeg ruimte om een eigen plek te creëren op het strand, in tegenstelling tot een aantal drukkere stranden. Het strand biedt uitstekende faciliteiten voor mensen met een handicap, zodat rolstoelgebruikers ook kunnen genieten van de zee met behulp van verschillende services. Deze services zijn in het weekend en op feestdagen beschikbaar. Zorg ervoor dat u de strandwacht vraagt waar u heen moet! Douches zijn beschikbaar langs het strand, evenals douches met stoelen voor mensen met een beperkte mobiliteit. De houten vlonders lopen door tot vlak voor het water zodat mensen met een beperkte mobiliteit ook de zee kunnen bereiken. Als u op zoek bent naar appartementen die geschikt zijn voor mensen met een handicap, dan kunnen wij u helpen. Bekijk onze APPARTEMENTEN GESCHIKT VOOR GEHANDICAPTEN IN BARCELONA.

Als u op zoek bent naar een geweldige plek om te lunchen en even weg bent van de zon, dan zijn er vele restaurants en bars op slechts een korte loopafstand in Barceloneta. Van pizza tot paella, u kunt hier alles vinden! Er zijn ook lokale restaurants in de buurt van het strand waar u een hapje kunt eten en een glas sangria kunt drinken!

Voor sportieve en actieve mensen die een bezoek willen brengen aan het strand, is er een volleybalveld halverwege het strand evenals vele faciliteiten voor watersporten. Dit kindvriendelijke strand is de perfecte plek om bij te bruinen terwijl de kinderen kunnen spelen en kunnen genieten van het mediterrane klimaat! Het huren van een strandstoel en parasol voor uzelf of met vrienden zullen er voor zorgen dat u een meer ontspannen dag heeft op dit aangename strand. De strandwachten die op iedereens veiligheid letten zorgen voor een veilig strand.

Als u in Barcelona bent voor slechts een korte periode en graag een weekend wil ontspannen op het strand, dan raden wij u aan om HIER TE KIJKEN NAAR APPARTEMENTEN.

Als wij u overtuigd hebben en u bent op zoek naar een appartement in de buurt van Nova Mar Bella, dan raden wij u onze APPARTEMENTEN IN SANT MARTÍ aan.

 

Hoe komt u hier?

– Bus: V27, H16

– Metro: Lijn 4 Selva de Mar, El Maresme

– Tram: T4 – Selva de Mar, El Maresme

Accommodatie Barcelona

view more apartments dutch

Geef een Reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd

Geschreven door: xavi

xavi

Hello there! I love to travel, and Barcelona is a great city to live, thats why I decided to write about it and share my experiences!

stranden-vrije-tijd

Accommodatie Barcelona


Scroll naar boven