Home / Index / Clubs / CDLC
CDLC
CDLC, club and restaurant. Spain.

CDLC

Carpe Diem Lounge Club (CDLC) is een van de meest gekoesterde party vestigingen aan het strand. De club is overdag een restaurant maar wordt ’s avonds omgetoverd tot een lounge club. Het interieur combineert een breed scala aan stijlen, onder andere oriëntaals, futuristisch en vintage elementen zoals de majestueuze kroonluchters. Het motto van deze club is ‘Het is alleen bij CDLC waar je te zien krijgt wat er gebeurd bij CDLC). Ontdek het zelf door je in te schrijven voor hun gastenlijst.

Captura de pantalla 2015-08-20 a las 23.26.33free_guest_list_clubs_BCN2

Come and join us for a night at CDLC

CDLC is gelegen aan de beroemde Passeig Maritim bij Olympic Port van Barcelona, dichtbij vele van onze Appartementen in Vila Olímpica. Vanwege zijn ligging in de nabijheid van Barceloneta strand, is het niet verrassend dat de Olympische haven een van de meeste bezochte plaatsen is van Barcelona. De wijk werd oorspronkelijk gebouwd voor de zeilevenementen van de Olympische Zomerspelen in 1992. Sindsdien is het uitgegroeid tot een van de populairste feest plaatsen van Barcelona.

Met zijn ligging direct aan het strand heeft CDLC de prachtige optie om binnen en buiten te eten met een spectaculair uitzicht over de Mediterraanse zee. Het restaurant biedt een menu met gerechten van Zuidoost-Azië, Midden-Oosten en de Indiase keuken, gecombineerd met een mediterraanse essentie. Enkele favorieten zijn de tapas uit het Midden-Oosten, tempura sushi roll, kaviaar en hun garnalen tartaar. Of kies voor de proeverij voor een spannende reis door een vijf-gangen maaltijd met een Oost-Westen touch. Het menu biedt ook verschillende vegetarische en gluten vrije gerechten.

Na een uitzonderlijke maaltijd bij CDLC is uw avond nog lang niet klaar. De lounge bar en club nodigen u uit om stijlvol te feesten met DJ’s die het grote publiek aantrekken. Er wordt meestal elektronische muziek gedraaid maar er is ook plaats voor andere muziek stijlen, omdat de club altijd op zoek is naar de meest innovatieve trends in de dans muziek.

 GRATIS GASTENLIJST VOOR EEN KAMER  

VIP TAFEL RESERVEREN 

Een geweldige manier om van CDLC te genieten is om heerlijk te ontspannen op een van de Bali lounge bedden in de privé ruimtes waar u de maximale aandacht krijgt terwijl u van eten en drinken geniet of gewoon van de rustige sfeer. Buiten op het terras kunt u ervoor kiezen om aan een tafel te zitten of op een van de bedden, om tijden het eten te genieten van de zon en de zee. In de laatste sectie vindt u Marokkaanse tafels en een unieke sfeer die de meest sensuele details van het Marokkaanse interieur combineert.

Er wordt beweerd dat CDLC de beste club van Spanje is en een van de beste over de hele wereld, en dit met goede reden. De club biedt heerlijk eten en drinken aan en zijn stijlvolle restaurant kunt u dansen op de dynamische dansvloer met de beste DJ’s. Van het terras als dor de ramen van het gebouw is de Middellandse zee altijd zichtbaar, tot voldoening van de bezoekers komen ze hierdoor nog meer in de vakantiestemming. Het personeel bestaat uit fantastische individuen die een comfortabele sfeer creëren en het nog een bezoek waard maken.

Informatie

Adres: Passeig Marítim de la Barceloneta, 32, 08003 Barcelona
Prijzen: Gratis nadat u zich heeft ingeschreven voor de Barcelona Home gastenlijst
Openingstijden: 12:00 – 04:00

Houd er rekening mee dat de club het recht heeft om uw toegang te wijzigen als u zich niet aan de dress code of andere regels van de club houdt.

✔ Dresscode:

♀ DAMES: Strak en sexy

♂ HEREN: Net shirt & schoenen (Geen sportschoenen of t-shirt)

*Zorg dat u  30 min voordat de lijst sluit aanwezig bent om ervan verzekerd te zijn op tijd aan te komen.

GRATIS GASTENLIJST VOOR EEN KAMER  

VIP TAFEL RESERVEREN 

Appartementen in Barcelona

view more apartments

Geef een Reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd

Geschreven door: xavi

xavi

Hello there! I love to travel, and Barcelona is a great city to live, thats why I decided to write about it and share my experiences!

clubs-nl-index

Accommodatie Barcelona


Scroll naar boven