Home / Verblijf / Appartementen in Barcelona voor gehandicapten
Handicap Apartments Barcelona

Appartementen in Barcelona voor gehandicapten

In de afgelopen jaren heeft Barcelona hard gewerkt om gehandicapten(of liever gezegd slecht voor beweegbare bezoekers). Wij bij Barcelona Home hebben 3 Handicap-vriendelijke appartementen in Barcelona samengesteld. Op tot deze 3 samen te kunnen stellen hebben we gekeken naar een selectie van key eigenschappen waar het appartement aan moet voldoen. Zoals een ruimte slaapkamer, een goede gewone wijk, gelijkvloers om makkelijk voord te kunnen bewegen en genoeg oplaadpunten voor uw apparaten.

view more apartments +34 934 231 270 view more apartments info@barcelona-home.com

Appartement dichtbij Plaza Catalunya

Voor 2049€ / Maand

1

Wij hebben dit mooi centraal gelegen maandelijks te huren appartement gekozen omdat het een ruim interieur heeft, vlakke houten vloeren en het heeft uitstekende services. De leefruimte heeft  comfortabele sofa’s dat kan worden omgebouwd tot bed, dit bied gasten ook een goede nachtrust.  Zelf het balkon is van sprookjesachtig formaat, het appartement zit op de 7de verdieping dus u heeft ook een mooi uitzicht over de stad en over Plaza de Universitat. Het appartement heeft vier slaapkamers een keuken met een tafel wat laag genoeg is voor onze rolstoel gasten er comfortabel aan kunnen dineren. Het gebouw heeft een lift en een portier wie altijd klaar staat om een u een handje op weg te helpen. U zult van deze locatie houden, het appartement is niet ver van de beroemde Las Ramblas, Passeig de Gracia en Plaza Catalunya. Het dichtstbijzijnde metro station is Universitat (L1), wat rolstoel-vriendelijk aanpassingen heeft.

buttomsNL

Prachtig penthouse in het centrum van Barcelona

Voor    220€ / Nacht

Voor 3800€ / Maand

8

Deze fantastische gelegen luxe penthouse appartement met de perfecte mix van een eigentijdse style. Met rustieke houten balken in het plafon, stenen muren, lichte witte meubels en moderne kunst aan de muren. De hoogte van het appartement is 5m hoog, de elektrische meubels en de stopcontacten zijn laag genoeg zodat je er makkelijk bij kan. Er is genoeg ruimte om lekker te dineren in de ruime eetkeuken waar een rolstoel in past. Het appartement 4de verdieping, het gebouw is toegankelijk met lift, de optie parkeren, en een 24h nood telefoon. Ook is het een diervriendelijk appartement dus de geleide hond is meer dan welkom!

License : HUTB-001245

buttomsNL

Elegant appartement nabij de Sagrada Familia

Voor      66€ / Nacht

Voor 1350€ / Maand

12

Dit beeldschone korte of lange termijn appartement is ook handicap handicap vriendelijkHet interieur is mooi gemixt met stijlvolle meubels en klassieke decoratie in dit moderne verblijf. Er is een hoog plafon met houten balken en strak houten vloer waar u makkelijk met een rolstoel voor kan bewegen. U zult de smaakt volle kleuren van het interieur, mos groene muren stemt er perfect op af met donker bruin en wit.

De ruime leefruimte heeft een lage sofa en tafel, er komt voldoende zonlicht binnen en u heeft een heerlijk groot balkon. Er zijn drie grote slaapkamers met dubbele bedden en een enkel bed. Het gebouw zelf heeft een lift en voldoende stopcontacten om uw apparaten aan te kunnen sluiten.

Het is gelokaliseerd in de elegante buurt van Eixample, dichtbij is er de beroemde Sagrada Familia van Gaudi en er is een metro station dichtbij wat rolstoel vriendelijk is aangepast.

License : HUTB-002031

buttomsNL

Al de gebouwen in deze lijst zijn Handicap vriendelijke appartementen in Barcelona, ze hebben een paar dingen gemeen zoals: toegang met de lift en een 24 uur nood telefoon want de veiligheid staat hier hoog. Ook zijn ze dier vriendelijk dus is de hulp hond zeer welkom. Elk appartement heeft ook een gelijke vloer en genoeg stopcontact punten om al uw apparaten te kunnen opladen.

Zoekt u nog meer appartementen in Barcelona? Bekijk onze speciale deals aan appartementen door heel de stad met Barcelona Home!

 

Accommodation Barcelona

view more apartments dutch

Map of Barcelona Homes

view more apartments +34 934 231 270 view more apartments info@barcelona-home.com

Enregistrer

Geef een Reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd

Geschreven door: xavi

xavi

Hello there! I love to travel, and Barcelona is a great city to live, thats why I decided to write about it and share my experiences!

waar-te-verblijven

Accommodatie Barcelona


Scroll naar boven