Home / Vapaa-aika / Ostospaikat / La Maquinista Ostoskeskus
La Maquinista

La Maquinista Ostoskeskus

Vuonna 2000 avattu La Maquinista on Katalonian suurin ostoskeskus. Se on massiivinen ulkoilmaostoskeskus, jossa on yli 200 liikettä jakautuneena kolmeen kerrokseen. Ostoskeskuksessa on valtava ja monipuolinen valikoima eri suunnittelijoiden myymälöitä, katumuotiliikkeitä, elektroniikkakauppoja ja ravintoloita. Ostoskeskus tarjoaa lukuisten ostosmahdollisuuksien lisäksi viihdettä 13 salin elokuvateatterin ja keilalun myötä. La Maquinista tarjoaa näin ollen mahtavan tavan viettää vaikka kokonainen päivä shoppailun, rentoutumisen, syömisen ja erilaisen viihteen parissa.

Tämä shoppailijoiden paratiisi tarjoaa myös innovatiivisia ja ainutlaatuisia palveluita asiakkaille, kuten erityisen alueen kännykän lataamiseen tai mahdollisuuden vuokrata sateenvarjo sateen yllättäessä. Puhelimen latauspiste sijaitsee pohjakerroksessa, H&M liikkeen ulkopuolella olevalla virkistäytymisalueella. Sateenvarjon saa puolestaan vuokrattua asiakaspalvelupisteestä 20 euron palautettavaa takuumaksua vastaan. Täältä löytyy varmasti jokaiselle jotakin, joten La Maquinista ostoskeskus on täydellinen shoppailukohde Barcelonan matkallasi.

La Maquinista ostoskeskuksessa on espanjalaisten vaateliikkeiden, kuten bershkan, zaran, blancon, mangon ja massimo duttin lisäksi edustettuna myös forever 21, hollister, diesel, superdry ja vans. Siellä on lisäksi urheiluvaateliikkeitä, lasten muotia tarjoavia liikkeitä, kenkäkauppoja, supermarketteja, silmälasiliikkeitä, apteekki, alusvaateliikkeitä, koru- ja asustekauppoja, sisustusliikkeitä, kirjakauppoja sekä lemmikkieläinkauppoja. Eri kerroksista löytyy myös paljon kahviloita, joissa rentoutua pikaisesti shoppailun lomassa, ja jopa matkatoimistoja. La Maquinista on myös paikka, jonne Barcelonan ensimmäinen Applen liike avattiin.

Löydä majoituspaikkasi nyt!

Löydä majoituksesi nyt!

Aukioloajat:

Maanantai – lauantai: 10:00 – 22:00

Ravintolat ja Virkistysalueet: 

Maanantai – torstai, sunnuntai: 10:00 – 1:00

Perjantai ja lauantai: 10:00 – 3:00

Kuinka Sinne Pääsee:

Osoite: Paseo Potosí, 2 08030 Barcelona, Espanja

Metro: Ostoskeskukseen pääsee helposti metrolla. L1 (Sant Andreu ja Torras i Bages), L10 ja L11 (Bon Pastor)

Bussi: 11, 40, 42, 60, 73, B19, B20, N8, N9, H8

Autolla: Ostoskeskuksessa on paljon ilmaista pysäköintitilaa – kokonaisuudessaa 5500 autopaikkaa kahdessa maanalaisessa pysäöintihallissa ja yhdellä maanpäällisellä pysäköintialueella. Siellä on lisäksi jopa 2 latauspaikkaa sähköautoille.

Lisätietoja ostoskeskuksessa olevista liikkeistä ja viihdetarjonnasta voi löytää La Maquinistan Internetsivuilta.Majoitus Barcelonassa

Näytä kaikki

Jätä palautetta

Your email address will not be published.

Kirjoittanut: xavi

xavi

Hello there! I love to travel, and Barcelona is a great city to live, thats why I decided to write about it and share my experiences!

ostospaikat vapaa-aika-barcelonassa

Majoitus Barcelona


Scroll To Top