Home / Fritid / La Maquinista
La Maquinista

La Maquinista

Sedan invigningen år 2000 är La Maquinista det största shoppingcentret i Katalonien. La Maquinista är ett massivt utomhusköpcentrum med över 200 butiker spridda över tre våningar. Det har ett stort och varierat utbud av designerbutiker, high street fashion-varumärken, underhållning- och teknologiaffärer, restauranger och en biograf med 13 salonger.

 

Detta shoppingparadis erbjuder även många innovativa och unika tjänster, bland annat en station där du kan ladda din mobil och en paraplyuthyrning ifall du skulle bli överraskad av en plötslig regnskur. Mobilladdningsstationen ligger på bottenplan i viloområdet och om du behöver hyra ett paraply går du till kundtjänst och betalar en depositionsavgift på 20€ som återfås vid inlämning. Köpcentret är perfekt för dig som vill besöka en plats för shoppingterapi under din vistelse i Barcelona, eftersom det har något för alla.

Hitta ditt boende nu!

Öppettider:

Måndag till Söndag: 10:00 – 22:00

Restaurang- och nöjesområde: 

Måndag till Torsdag, Söndag: 10:00 – 01:00

Fredagar och Lördagar: 10:00 – 03:00

Hitta hit:

Adress: Paseo Potosí, 2 08030 Barcelona, Spain

Tunnelbana: L1 (Sant Andreu and Torras i Bages), L10, L11 (Bon Pastor)

Buss: 11, 40, 42, 60, 73, B19, B20, N8, N9, H8

Bil: La Maquinista har många gratis parkeringsplatser, sammanlagt 5500 i 2 underjordiska parkeringshus och en utomhusparkering. Det finns även 2 laddningsbara elbilsparkeringsplatser tillgängliga.

 


Visa större karta

 

Om du letar efter det perfekta boendet att slappna av i efter en lång dags shopping, besök www.barcelona-home.com

 

 

Boende i Barcelona

Visa alla

Lämna ett Svar

Your email address will not be published.

Skriven av: xavi

xavi

Hello there! I love to travel, and Barcelona is a great city to live, thats why I decided to write about it and share my experiences!

fritidsaktiviteter shopping

Boende Barcelona


Scroll To Top