Home / Vrije tijd / La Maquinista
La Maquinista

La Maquinista

La Maquinista, geopend in 2000, is het grootste winkelcentrum in Catalonië. Het is een massief openlucht winkelcentrum met meer dan 200 winkels verspreid over 3 verdiepingen.  La Maquinista heeft een grote diversiteit aan designer winkels, high-street modemerken, entertainment en technologische winkels, restaurantjes, en een bioscoop.

 

Dit winkelparadijs heeft ook veel innovatieve en unieke services, waaronder een gebied waar je je mobieltje kunt opladen of een paraplu kunt huren voor het geval het opeens begint te regenen. De plek waar je je telefoon kunt opladen is op de benedenverdieping in de rustruimte bij de H&M, en als je een paraplu wilt huren kun je bij klantenservice terecht. Je betaald voor de paraplu een borg van €20. La Maquinista is perfect voor degenen die winkeltherapie nodig hebben tijdens hun verblijf in Barcelona; er is voor ieder wat wils!

Vindt uw accommodatie nu!

Openingstijden:

Maandag tot zaterdag: 10:00 uur tot 22:00 uur

Restaurants en vrijetijdsgebied:

Maandag tot donderdag, zondag: 10:00 uur tot 01:00 uur

Vrijdag en zaterdag: 10:00 tot 03:00 uur

Hoe kom ik er?

Adres: Paseo Potosí, 2 08030 Barcelona, Spanje.

Metro: L1 (Sant Andreu), L10, L11 (Bon Pastor)

Bus: 11, 40, 42, 60, 73, B19, B20, N8, N9, H8

Auto: La Maquinista heeft genoeg vrije parkeerplekken; in totaal zijn er 5500 plekken verdeeld over 2 ondergrondse garages en 1 bovengrondse. Er zijn zelfs 2 oplaadbare elektrische parkeerplekken beschikbaar.

Accommodatie in Barcelona

Bekijk alle

Geef een Reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd

Geschreven door: xavi

xavi

Hello there! I love to travel, and Barcelona is a great city to live, thats why I decided to write about it and share my experiences!

vrije-tijd winkelen

Accommodatie Barcelona


Scroll naar boven