Home / Vapaa-aika / Ostospaikat / Bulevard Rosa Ostoskeskus
Bulevard Rosa in Barcelona

Bulevard Rosa Ostoskeskus

Barcelona tarjoaa parhaimmat puitteet shoppailuun kahdesta maailmasta – tarjonta vaihtelee huippumuotisuunnittelijoiden valtavista liikkeistä aina second-hand toreihin, joilta voi tehdä todellisia muotilöytöjä!

Löydä majoituspaikkasi nyt!

 

Bulevard Rosa Ostoskeskus

Bulevard Rosa ostoskeskus oli ensimmäinen 1980-luvulla Barcelonaan rakennettu ostoskeskus. Ostoskeskuksesta löytää ylellistä muotia siellä sijaitsevien yli 100 liikkeen myötä. Nämä kaupat ovat keskittyneet erityisesti espanjalaisten ja katalonialaisten muotisuunnittelijoiden tuotteisiin. Ostoskeskus sijaitsee hieman piilossa Passeig de Gràcia bulevardilla Eixamplen alueella, ja sen hillitty ulkonäkö ei kerro sen todellisesta luonteesta shoppailijoiden paratiisina ja näkemisen arvoisena paikkana.

Bulevard Rosa ostoskeskuksessa on myös korkealaatuisia ravintoloita, joissa hemmotella itseään. Fishop on yksi tunnetuimmista, sillä se yhdistelee ennakkoluulottomasti japanilaisen ja Välimeren keittiön muodostaen “sushi fuusion”. Sen ruokalistalta on myös mahdollista tilata ruokaa mukaan.

Jos haluaa hemmotella itseään ainutlaatuisilla ja korkealaatuisilla muotilöydöillä sekä kokea inspiroivan ilmapiirin muodin parissa, ei Bulevard Rosa ostoskeskus tuota pettymystä.

Aukioloajat:

Maanantaista lauantaihin: 10:30 – 21:00 | Sunnuntaisin suljettu

Ravintolat: Maanantaista lauantaihin: 9:00 – 21:00

Kuinka Päästä Sinne:

  • Pääsisäänkäynti sijaitsee osoitteessa Passeig de Gràcia 53.
  • Metrolla: Passeig de Gracia (L3, L2, L4).
  • Bussilla: linjat 7, 16, 17, 22, 24, 28.
  • Autolla: Pysäköintipaikka sijaitsee Carrer de Valencia ja Carrer d’Arago kaduilla.
  • NettisivutMajoitus Barcelonassa

Näytä kaikki

Jätä palautetta

Your email address will not be published.

Kirjoittanut: xavi

xavi

Hello there! I love to travel, and Barcelona is a great city to live, thats why I decided to write about it and share my experiences!

ostospaikat vapaa-aika-barcelonassa

Majoitus Barcelona


Scroll To Top