Home / Barcelonassa / Barcelonan paras moottoriurheilukauppa
Barcelonan paras moottoriurheilukauppa Barcelona-Home

Barcelonan paras moottoriurheilukauppa

AFB Motorsport on Barcelonassa sijaitseva kansainvälinen yritys, joka myy erilaisia moottoriurheiluun liittyviä vaatteita, varusteita ja muistoesineitä. Vuonna 2008 perustettu AFB on vakiinnuttanut asemansa Espanjan johtavana moottoriurheiluvarusteiden toimittajana ja yhtenä maailman johtavista moottoriurheilubrändeistä. Olitpa ammattikilpa-kuljettaja tai olet vasta aloittanut autoilun, AFB Motorsportilla on kaikki mitä tarvitset moottoriurheilutavoitteidesi saavuttamiseen.

Historia

The Best Motorsport shop in Barcelona Barcelona Home

AFB Motorsport -projekti alkoi vuonna 2008 myymälänä, joka on omistettu auttamaan kaikentasoisia kilpailijoita. Avaamisestaan vuonna 2008, on tarjonnut Espanjalle parhaan valikoiman kilpakypäriä, ja siitä on tullut päätoimittaja.

AFB Motorsportilla on yli 10 vuoden kokemus automaailman tuotteiden kaupallistamisesta ja jakelusta. Sillä on myös kumppanuuksia joidenkin moottoriurheilun johtavien merkkien, kuten Alpinestarsin ja Bellin, kanssa. Mitä tahansa moottoriurheilusi tarvitseekin, AFB:llä on varmasti ratkaisu ja se on osoittautunut luotettavaksi kilpakumppaniksi kartingissa, kansallisissa ja kansainvälisissä moottoriurheilutapahtumissa.

AFB Motorsportin pääkonttori sijaitsee Barcelonassa, Espanjassa, ja vuonna 2018 avattiin toinen toimisto Lontooseen. AFB:llä on maailmanlaajuinen läsnäolo, ja se jakelee tuotteita kaikille 7 mantereelle. Koko 10-vuotisen historiansa aikana AFB on tehnyt yhteistyötä monien arvostettujen automerkkien kanssa. Näitä ovat Aston Martin Racing, Red Bull, Mercedes AMG ja Ferrari muutamia mainitakseni. Lisäksi vuodesta 2011 lähtien AFB on kehittänyt yhteyksiä moottoripyörämaailmaan. Näitä ovat ikonit, kuten Valentino Rossi ja Marc Márquez, sekä tuotemerkit kuten Ducati, Honda ja Yamaha.

The best motorsport shop in Barcelona Barcelona Home

Tuotteet

AFB Motorsport myy erilaisia tuotteita kilpa-asuista ja kypäristä pienoiskopioihin ikonisista autoista ja pyöristä moottoriurheilun historiasta. He myyvät myös ainutlaatuisia 1:2-mittakaavaisia kopioita useimpien nykyisten F1-kuljettajien kypäristä sekä urheilun legendoista, kuten Michael Schumacherista, Jenson Buttonista ja Ayrton Sennasta. Mikä tärkeintä, AFB myy 1:1-mittakaavaisia kypärän jäljennöksiä kuljettajat, kuten Nico Rosberg, jotka toimitetaan muovikoteloissa ja ovat joskus kuljettajien itsensä allekirjoittamia!

Valtava kilpa-asuvalikoima tekee AFB:stä niin amatööri- kuin ammattikilpailijoidenkin paikan. Löydät laajan valikoiman FIA:n hyväksymiä palosuojattuja kilpa-asuja, jotka ovat korkealaatuisia Alpinestarsin kaltaisten yritysten valmistamia. Lisäksi AFB myy kilpa-saappaat, hanskoja, alusvaatteita ja asusteita, kuten kommandopipoja. Kilpavaatteiden lisäksi löydät myös kaiken yllä mainitun, mutta erityisesti kartingia varten tehdyn.

AFB on Espanjan johtava kilpailukypärien toimittaja. AFB:llä on valtava valikoima kilpa- ja karting-kypäriä, jotka kaikki on valmistettu luotetuilta tuotemerkeiltä, kuten Bell ja Schuberth. Lisäksi AFB myy myös kypäriä ralliautoajoon, visiirejä ja tarvikkeita, kuten kypärälaukkuja.

He myyvät myös erilaisia lifestyle-vaatteita rennon moottoriurheilun faneille. Merkkejä ovat Porsche, Martini ja Sparco. Tuotteista löytyy muun muassa takkeja, neulepuseroita, pipoja ja poolopaitoja.

Blogi

Lopuksi AFB:llä on oma blogi, joka sisältää useimpina viikkoina julkaistuja artikkeleita. Nämä artikkelit puhuvat ensisijaisesti uusista vaatekokoelmista, joita AFB myy. Heillä on myös mielenkiintoisia blogeja paikallisista, kansallisista ja kansainvälisistä kilpailuista sekä uutisista ja tapahtumista moottoriurheilumaailmasta. Kaikista AFB:n myymistä rajoitetun erän kypäristä on myös erilliset blogit, jotka sisältävät kaikki tiedot, jotka sinun tarvitsee tietää kypärän kuljettajista ja valmistajista.

Hanki parhaat hinnat:
hans – kielder – motul – omp – peltor – pilote – rainx – simpson – sparco – stilo – terratrip – fastime – capit – vulcanet – alpinstars

Osoite:
C/ Santiago Rusiñol, 14, Nave D11,
08213 – Polinyà (Barcelona) Espanja

Ottaa yhteyttä:
+34 933 222 613
info@afbmotorsport.com
www.afbmotorsport.com

Aukioloajat:
Maanantai: 8.00-19.00
Tiistai: 8.00-19.00
Keskiviikkona: 8.00-19.00
Torstai: 8.00-19.00
Perjantai: 8.00-19.00
Lauantai: suljettu
Sunnuntai: suljettu

Jätä palautetta

Your email address will not be published.

Kirjoittanut: Barcelona-Home

Barcelona-Home

Hello there! We hope you are enjoying our website full of interesting blogs to read. We absolutely love Barcelona and we hope that when you come to visit you will too!

tietoa-barcelonasta

Majoitus Barcelona


Scroll To Top