Home / Verblijf / Villas in Barcelona: de luxe manier van vakantie vieren
Villas in Barcelona

Villas in Barcelona: de luxe manier van vakantie vieren

Als je jezelf eens lekker wilt verwennen wanneer je op vakantie in Barcelona bent, dan is een villa huren misschien de juiste optie voor jou. Met deze tips hopen we jou al de nodige informatie te geven over het huren van een villa in Barcelona.

Vind nu uw accommodatie!

Checklist voor villas in Barcelona

Allereerst is het belangrijk om te weten dat de meeste villas in Barcelona gevestigd zijn in de buitenwijken van de stad, dus als je iets zoekt in het hartje van het centrum of vlakbij Las Ramblas of  Plaça Catalunya wordt het lastig. De villas staan in de rustige wijken van Barcelona, die dichtbij bijvoorbeeld het prachtige Parc Güell zijn. Als je van plan bent om regelmatig het centrum te bezoeken is het handig om te weten wat de makkelijkste manier is om daar te komen met het openbaar vervoer. Je zou bijvoorbeeld de metro of de bus kunnen nemen. Het transport systeem in Barcelona is niet zo ingewikkeld als je waarschijnlijk denkt. Het is heel efficiënt en regelmatig, en een ander pluspunt is dat het erg goedkoop is in vergelijking met andere Europese steden.

Villa met zwembad en tuin te huur in Montjuic

Vanaf      130€ / NACHT

p185pl0akructj8dvdcln71ggq5 p185pl0akq1bcj1r3jraqarvekn4 p180bmsacs1td9kb8104q4u981e5

 

Wat betreft de villa zelf moet je voordat je boekt alle faciliteiten bekijken, zoals air conditioning voor ’s zomers, internet en keuken materialen. Er zijn ook veel villas met zwembad of terras beschikbaar. Als je erg van luxe houdt, kan dat zwembad jouw perfecte plaatje compleet maken. Stel je voor; relaxen na een lange, warme dag wandelen en winkelen in Barcelona.. wie wil dat nou niet? Een villa huren past bij een luxe vakantie en geeft jou de mogelijkheid om te leven in stijl tijdens je verblijf in Barcelona. Als je al deze informatie in gedachten houdt wanneeer je een villa wilt boeken, dan is er geen twijfel meer over dat jij een fantastische vakantie tegemoet gaat in jouw nieuwe, spaanse thuis. Voor meer informatie over het vinden van een accomodatie in Barcelona, bezoek onze startpagina.

License : HUTB-009161

Nederlands

Accommodatie Barcelona

view more apartments dutch

map4

Geef een Reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd

Geschreven door: xavi

xavi

Hello there! I love to travel, and Barcelona is a great city to live, thats why I decided to write about it and share my experiences!

waar-te-verblijven

Accommodatie Barcelona


Scroll naar boven